GadgetsTophistorie

Vildt kamerahus på ny Xiaomi-topmodel

Er det en vinylskive? En tallerken? En kogeplade? Nej. Det er såmænd bare kamerahuset på den kommende Xiaomi 12 Ultra smartphone.

Der er sluppet billeder ud, af en ny topmodel fra kinesiske Xiaomi. Det mest iøjnefaldende er det meget prominente kamerahus, der rummer ikke færre end fire linser. Xiaomi 12 Ultra skal banditten angiveligt hedde og den fælger de tre tidligere modeller i 12-serien. De blev lanceret i december måned.

Billederne, der oprindeligt er delt på det social netværk Weibo, viser to udgaver af telefonen i matsort og -hvid. Om de er ægte er uvisse, men der har i de seneste uger dukket flere billeder op, der viser designet med det enorme kamerahus.

Artiklen fortsætter efter annoncen

En ting, der taler imod ægtheden, er teksten. Xiaomi droppede nemlig MI-navnet helt tilbage i august sidste år.

Ifølge Weibo-brugeren i ice universe består kamerahuset af fire linser og en LED-lommelygte. Hovedkameraet er placeret i midten. Hvilke linser, der er tale om, vides endnu ikke. Men mon ikke der er en tele og en vidvinkel imellem?

Han kan også fortælle, at Xiaomi 12 Ultra vil være bestykket med en Qualcomm Snapdragon 8 Gen 1 Plus-processor.

I november dukkede der rygter op om, at Xiaomi havde indgået et partnerskab med Leica. På visse af billederne af 12 Ultra er der også et Leica-logo. Men hvorvidt de er ægte, er også uvist. Billedet herunder viser også, at lyden leveres af Harman-Kardon.

Ifølge websitet Xiaomi Today vil 12 Ultra blive lanceret i løbet af marts måned.

Artiklen fortsætter efter annoncen
Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.