fbpx

 

 

 

 

Teknologi

Yousee: Gratis data på mobilen frem til oktober

Kan du holde dig i Danmark og dit forbrug under 1 terabyte om måneden, slipper du for at betale for data på mobilen frem til slutningen af september.

Der er godt nyt til campister og andet godtfolk, der vælger at holde ferien i Danmark. Fra 1. maj og frem til 30.september bliver det gratis for Yousee-kunder at bruge data på mobilen inden for landets grænser. Og op til et forbrug på 1.000 gigabyte om måneden. Det skriver selskabet i en pressemeddelelse i dag.

– Vores mobilkunder får mulighed for at bruge alt det data, som de har lyst til hen over sommeren. Det håber vi vil være til gavn for mange, herunder den store del af vores kunder, der i år forventes at holde deres sommerferie i Danmark, siger Jacob Mortensen, direktør for Yousee.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Ifølge selskabet er dataforbruget steget markant det seneste år. Fra første kvartal 2019 til første kvartal 2020 er dataforbruget steget med 30 pct. hos Yousees mobilkunder, og ikke mindst om sommeren ser selskabet en stigning i dataforbruget.

– Vi kan se, at vores kunder streamer mere tv end de plejer, og det er forventeligt, at det øgede streamingforbrug i nogen grad også vil gøre sig gældende, når vi til sommer drager ud i sommerlandet med familien. Med fri data har vores mobilkunder mulighed for at streame alt det indhold, de vil, høre musik, tjekke nyheder og måske arbejde hjemmefra, hvis det bliver nødvendigt hen over sommeren, siger Jacob Mortensen.

Ordningen igangsættes automatisk den 1. maj og ophører ligeledes automatisk den 30. september, uden at kunderne behøver at foretage sig noget. Den øvre grænse på forbrug er på 1 terabyte – 1.000 gigabyte – om måneden. Det svarer, ifølge Yousee til, at man kan se film i HD på Netflix i 1.000 timer.

Selskabet har lavet en oversigt over, hvor meget data man bruger på forskellige apps og tjenester på nettet. Den kan ses her.

Artiklen fortsætter efter annoncen
Back to top button