StreamingTophistorie

YouSee lancerer YouSee Play

YouSee Play skal give danskerne mulighed for at sammensætte sin tv-oplevelse på tværs af kanaler og streamingtjenester.

Snart ser en ny streamingtjeneste dagens lys. YouSee lancerer YouSee Play, der giver mulighed for at sammensætte sin “tv-pakke” på tværs af klassiske kanaler og streamingtjenester.

YouSee fortæller at de lancerer den nye tjeneste som en konsekvens af det store udbud af tv-kanaler og streamingtjenester, som resulterer i at danskerne oplever en stor del af “streamingspild” for at få dækket de enkelte husstandes behov.

”Som Danmarks største underholdningsudbyder vil vi levere det bedste produkt til danskerne på tværs af tv-kanaler og streamingtjenester. YouSee var de første i Danmark til at tilbyde valgfrihed med Bland Selv. Med YouSee Play tager vi det næste store skridt ind i fremtiden for danskernes underholdningsforbrug. Vi tilbyder nu et underholdningsprodukt uden nogen fast grundpakke af kanaler, hvor vi samler alle de bedste tv-kanaler og førende streamingtjenester ét sted, som forbrugerne har maksimal valgfrihed til nemt at sammensætte og løbende udskifte alt efter, hvilket indhold de ønsker at se fra kun 299 kr. om måneden”, siger Christian Morgan, CEO for YouSee.

De fem store streamingtjenester

Som markedet ser lige nu, så er det for de fleste husstande ikke længere nok med en enkelt streamingtjeneste, hvis hele familien kan kunne se hvad de ønsker. YouSee Play ønsker at gøre det lettere, ved at samle streamingforbruget ét sted Her vil det så være muligt let at skifte imellem de aktive tjenester.

”Med YouSee Play hjælper vi danske husstande med at navigere i junglen af streamingtjenester, så det indhold man har adgang til i dag, ikke behøver at være det samme som i morgen. Vi har frit valg på underholdningshylden, og som den eneste danske udbyder kan vi tilbyde alle fem førende streamingtjenester, som man nemt kan udskifte eller tilføje. I stedet for at abonnere på mange forskellige streamingtjenester kan man nu samle det hele med YouSee Play til en attraktiv pris”, uddyber Christian Morgan, CEO for YouSee.

Streaming via app eller boks

Ambitionen med YouSee Play er derfor også at bidrage til mere gennemsigtighed for den enkelte forbruger, der i højere grad vil betale specifikt for de kanaler og tjenester, der vælges. Samtidig får YouSee Play-kunder mulighed for helt at vælge tv-boksen fra, hvis de foretrækker at se tv og streaming via YouSee-appen. 

”Vi tilbyder nu et underholdningsprodukt, der i langt højere grad afspejler den enkelte husstands behov, så medlemmer i husstanden får fuld valgfrihed til en attraktiv pris og kun betaler for det, de har lyst til at se. Hvis de f.eks. ikke er til sport, gør vi det nu muligt at slippe for at betale for dyrt sportsindhold, som de i virkeligheden ikke ser. YouSee Play er også et tilbud til dem, der vil frigøre sig af tv-boksen og have et fuldt ud digitalt forbrug gennem apps, så man kan se sit foretrukne indhold, når som helst og hvor som helst man vil”, slutter Christian Morgan.

Om YouSee Play

  • Fuld fleksibilitet og valgfrihed fra 299kr. om måneden
  • Kan tilgås via tv-boks og app på et hvert af familiens enheder
  • Eneste danske udbyder med de fem mest populære streamingtjenester; Netflix, Viaplay, TV 2 PLAY, HBO Max og Disney+
  • Kan købes fra slutningen af september. Antenne- og boligforeningsforeningskunder vil få mulighed for at få YouSee Play på et lidt senere tidspunkt

Kilde: YouSee

YouTV lukkes

Der er tydeligvis et stort sammenfald med YouTV. Et andet produkt i Nuuday-familien, som ejer YouSee-brandet. Til Digitalt.TV har pressechef hos YouSee, Mikkel Riis-Jørgensen udtalt.

“Der er stort overlap mellem YouTV og YouSee Play. YouSee Play er en videreudvikling hvor vi har taget de bedste elementer fra YouTv og inkorporeret i YouSee Play, som bl.a. har et bredere udvalg af Tv-kanaler og streamingtjenester end YouTv samt adgang til kundeservice og TV-boks. Derfor lukker vi nu for nysalg af YouTv, da vi med YouSee Play kan imødekomme efterspørgslen fra kunder, der ønsker at tilgå deres TV og streaming forbrug digitalt via apps på alle familiens enheder”.

Kilde
Pressemeddelelse
Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.