×
StreamingTophistorie

YouSee og Telmore-kunder får adgang til mereRadio

Kunderne har allerede adgang til selskabets egen musiktjeneste, men det udvides nu til at inkludere radio via et samarbejde med mereRadio.

Engang imellem vil man bare gerne høre radio. Den mulighed får YouSee og Telmore-kunder nu, via et nyt samarbejde med mereRadio. Bag mereRadio står den danske radioindustri og tjenesten samler landets radiostationer ét sted.

Ole Jørgen Torvmark, landechef for Radioplayer Denmark F.M.B.A, der driver mereRadio, er glad for det nye samarbejde: 

”Hos mereRadio arbejder vi for at sikre offentligheden nem adgang til danske radiostationer på digitale platforme samlet ét sted. Derfor er vi meget glade for det nye samarbejde med Nuuday, som betyder, at vi nu kan levere mere end 100 radiostationer direkte til YouSees og Telmores kunder.” 

Om mereRadio

mereRadioer en del af Radioplayer Worldwide og er et partnerskab mellem Storbritannien og de resterende medlemslande, som bl.a. tæller Tyskland, Irland, Norge, Danmark mm. mereRadio samler alle danske radiostreams og podcasts i en og samme brugergrænseflade og tilbyder mere end +100 radiokanaler og podcast. 

Kilde: YouSee

Faktisk var mereRadio allerede en del af YouSee og Telmore Musik, der teknisk set er samme tjeneste med forskellig branding. Før var der blot alene adgang til kanaler fra DR og Bauer Media (The Voice, Nova med flere). Med det nye samarbejde udvides udvalget markant.

”Gennem vores nye samarbejde med mereRadio giver vi kunderne en endnu bedre oplevelse, hvor alt i deres musikunivers er samlet ét sted. Det er jo ingen hemmelighed, at man kan høre radio alle mulige andre steder, men det gør en kæmpe forskel for vores brugere, at de kan tilgå det hele i den samme app med det samme abonnement. Og så synes vi også, det er ret fedt, at man med det samme kan tilføje det nye radiohit til sin egen playliste.” udtaler Christian Morgen, CEO hos YouSee 

YouSee Musik og Telmore Musik er en del af mobilabonnementerne hos de to Nuuday-ejede selskaber. Tjenesterne giver adgang til ubegrænset musikstreaming. Herunder er der mulighed for oprettelse af egne playlister, personlige anbefalinger og import af playlister fra eksempelvis Spotify.

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.