×
Features

Sådan bliver iPhone 6S: De mest troværdige rygter

Det er ved at være den tid på året, Apple-fans glæder sig mere til end jule-aften; den næste iPhone bliver snart lanceret, og du vil kunne købe den i butikkerne i oktober. Men som sædvanlig er der allerede nu en del rygter, der cirkulerer på nettet. Vi har samlet rygterne her.

1. Stadig “kun” to telefoner

Apples strategi fra sidste år med at lave en “stor” og “størst” telefon holder de ved. Der kommer altså ikke, som mange ellers har håbet, en ny telefon med en 4″ skærm ligesom iPhone 5/5S. De to nye telefoner bliver altså en 6S med 4,7″ skærm, og en 6S Plus med 5,5″ skærm.

Sansynlighed: 95%

2. Samme design

For dem der følger Apples telefon strategi er dette ikke nogen større overraskelse; iPhone 6S (og Plus) kommer til at ligne iPhone 6 stort set til mindste detalje. Det er lidt kedeligt, men ikke desto mindre er det næsten helt sikkert.

Sansynlighed: 95%

3. Ny farvemulighed

Indtil nu har man kunnet vælge mellem guld, sølv og mørk grå, men hertil kommer fra iPhone 6S en såkaldt “Rose Gold”.

Sansynlighed: 95%

4. Bedre processor

Dette er en no-brainer. Apples telefoner får altid en optimeret processor, og iPhone 6S bliver ingen undtagelse. Den kommer til at hedde A9, og vil formentlig være en del hurtigere end A8, omend Apple også kan vælge at fokusere mere på strømbesparelse end hastighed. De foreløbige rygter tyder på, at processoren vil blive 15% mindre, 20% hurtigere og bruge 30% mindre strøm.

Sansynlighed: 99%

5. Bedre kamera

S-modellerne har altid fået en opgradering på kameraet, og det skulle efter sigende også ske denne gang, hvor Apple opgraderer til et 12 megapixel kamera. Der kommer givetvis også andre forbedringer på kameraet, blandt andet har der været rygter om et to-linse system, der ville give kameraet kvalitet som et spejlrefleks. Det sidste er ikke specielt realistisk, men 12 megapixel er vi næsten sikre på.

Sansynlighed: 95%

6. Bedre Touch ID

Fingeraftrykslæseren på iPhone 6 er ret god – men faktisk er læseren på den nye Samsung Galaxy S6 en smule hurtigere og mindst lige så præcis. Derfor forventer vi, at Apple har en forbedring på vej her, hvor Touch ID får en opgradering til hurtigere hardware.

Sansynlighed: 90%

7. Force Touch

Apple Watch har fået denne teknologi, der betyder at skærmen kan “mærke”, hvor hårdt man trykker – og nu kommer den også til iPhone med iPhone 6S. Teknologien kan betyde, at der vil være mange nye måder at interagere med telefonen.

Sansynlighed: 95%

8. Safir skærm

Allerede inden lanceringen af iPhone 6 var der rygter om, at Apple ville bruge safir teknologi i skærmen, men det blev aldrig til noget. De seneste rygter om iPhone 6S kunne tyde på, at nogle modeller af iPhone 6S Plus kunne få safir glas, hvilket ville gøre den betydeligt hårdere og derfor minimere risikoen for ridser. Vi er dog langt fra sikker på, at det bliver tilfældet.

Sansynlighed: 50%

 

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.