×
Features

21 af de bedste spil til iPhone og iPad

Vi har voteret på redaktionen og udvalgt en bunke af de bedste spil til iPhone og iPad. Her er 21 titler, der kan underholde dig mens du venter på bussen.

Hvis du ikke bruger dine iEnheder til at spille på, går du glip af nogle af de bedste titler til mobilen. iOS er blevet en af de førende platforme til gaming – i hvert fald blandt os almindeligt dødelige – og det skyldes ikke mindst, at spillene ofte er ganske lette at gå til. Og så har vi altid enheden i lommen, eller i hvert fald i nærheden, så vi kan lave spildtid om til spiltid.

Her på redaktionen har vi diskuteret, dykket ned i minderne og voteret og udvalgt en bunke af bedste spil til iPhone og iPad. Så uden yderligere intro: Her er lidt inspiration, hvis du savner et spil eller to til din iEnhed.

 

ACTIONSPIL

Power Hover: Cruise


Det er ikke uden grund, at Power Hover: Cruise har været Dagens Spil på App Store – spillet er efterfølgeren til Power Hover fra 2015, men denne nye udgave er langt mere intens. I form af en robot skal du styre dit hoverboard gennem vilde verdener mens du forsøger at undgå klipper, lasere og roterende savblade. Samtidig kan du samle genstande, der giver dig ekstra point. Hent i App Store (Gratis + tilkøb)

 

HoPiKo


Selv med et par år på bagen er HoPiKo stadig svært underholdende. Gaming er død. En virus har inficeret verdens hardware og gjort de HoPiKo’er der drev spillene til slaver. Pånær én, forstås. Og det er din opgave at kværne gemmen hundredevis af baner for at smadre den ondsindede kode. Det er både brutalt og vanedannende – og så går det hurtigt. Rigtig hurtigt. Hent spillet i App Store (17 kr.)

 

ARKADESPIL

Logi.


Er du til rolige, grafisk minimalistiske spil, så tjek logi. der om nogen lever op til disse parametre. Og så er det, naturligvis, både udfordrende og underholdende samtidig. Det starter relativt nemt med at en bold skal skydes op i en cirkel – og til hjælp har du en række bander, der kan vippes, så de bestemmer boldens retning. Udfordringen er at få justeret de rigtige bander, så bolden til sidst havner i kurven, når bolden skydes af. Vanedannende. Hent i App Store (5 kr.)

Street Fighter IV CE


Okay, måske er det nostalgien der løber af med os, men hvem har ikke spillet Street Fighter på konsollen engang i tidernes morgen? Her kan du tage kontrol over 31 forskellige krigere direkte på din iPhone eller iPad – og kæmpe mod rigtige modstandere fra hele verden via wifi. Spillet har både single player “arcade” og multiplayer modes. Haaaaaaadouken! Hent spillet i App Store (45 kr.)

 

Direkte links:

Actionspil & Arkadespil / Eventyrspil & Hovedbrud / Platformsspil & Racerspil /
Sportsspil / Strategispil

1 2 3 4 5Næste side
Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.