×
Gadgets

Video: 10 år med iPhone på 3 minutter

Så er der mindre end en uge til Apple event – hvor vi forhåbentlig bliver præsenteret for en spritny iPhone. I år er det ti år siden den første model blev sat på hylderne, så vi forventer en fest, når Tim Cook går på scenen.

Herover kan du se en kort gennemgang af iPhones historie gennem de ti år, hvor den, som salig Steve Jobs forudsage, kom til at ændre verden. Der var en tid inden – og en tid efter iPhone. Bare spørg Nokia, Motorola, Blackberry og alle de andre mobilproducenter som måtte se deres forretning smuldre fra en dag til den næste.

Lækkerier i posen

Ud over mindst én iPhone – der tales i øjeblikket om tre, nemlig iPhone 8, 8 Plus og iPhone X – så forventes det, at Apple også vil lancere en 4K-udgave af Apple TV og en ny udgave af Apple Watch.

iNPUT på plads

iNPUT er -i øvrigt som det eneste danske medie – på plads i det nye Steve Jobs Theatre i San Francisco, når Tim Cook går på scenen. I kan naturligvis følge med her på hjemmesiden.

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.