×
GadgetsTophistorie

Ingen iOS 17 på iPhone X og iPhone 8

Er man indehaver af en iPhone X eller iPhone 8, så kommer man til at se langt efter nyhederne i iOS 17. De to modeller opdateres ikke længere.

Apple præsenterede i aftes sine nyeste påfund. Det skete til WWDC og her blev også iOS 17 præsenteret. Som sædvanlig betyder det en række nye funktioner og fintuninger, men det får man altså ikke glæde af, hvis modellen i lommen er iPhone X eller iPhone 8 (og 8 Plus).

Apple har nemlig på sin hjemmeside listet de kompatible telefoner, som får iOS 17, når opdateringen udsendes til efteråret. Ældste enheder på listen er således iPhone XS, XS Max og XR.

Udklip fra Apple.com

Det var iPhone X der i sin tid introducerede verden for Face ID, da den udkom i 2017. Samme år udkom også iPhone 8-linien.

Alle iPhones på listen får glæde af hovedparten af de nye funktioner i iOS 17. Men bevægelsesstyrede AR-effekter under FaceTime-kald, som Apple præsenterede i aftes, er forbeholdt iPhone 12 og nyere. Det samme gælder flere nyheder relateret til auto-korrektur på tastaturet, der foregår via kunstig intelligens. Du kan se vores liste med de 10 største nyheder lige her.

Selvom Apple dropper support for iOS 17, på iPhone X og iPhone 8, betyder det ikke at de fuldstændigt ignorerer deres eksistens. Historisk set har forældede enheder fortsat modtaget sikkerhedsopdateringer, efter de ikke opdateres længere.

Den komplette liste over nyheder, som kommer med iOS 17, kan ses hos Apple. På YouTube er det også muligt at se hele præsentationen, som også bød på det længede ventede AR/VR-headset.

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.