×
Gadgets

3 gør lokale opkald gratis i udlandet

Endnu en god nyhed til 3’s abonnenter; 3 gør det nu gratis at ringe “internt” i de lande, der er med i deres 3 Like Home ordning. Dermed vil du for eksempel kunne tage til USA og ringe til et amerikansk nummer – uden at det koster ekstra.

3’s pressetjeneste fremhæver dog over for iNPUT, at det ikke gælder, hvis du eksempelvis er i USA og ringer til Spanien – det er altså kun til lokale numre i landet, du befinder dig i.
De 28 lande, der er dækket af 3 Like Home er:

USA, Singapore, Puerto Rico, Amerikanske Jomfruøer, Belgien, Cypern, England, Finland, Frankrig, Grækenland, Holland, Hongkong, Irland, Italien, Liechtenstein, Luxembourg, Malta, Nordirland, Norge, Portugal, San Marino, Schweiz, Skotland, Spani en, Sverige, Tyskland, Wales og Østrig

3 Like Home er en del af de fleste abonnementer hos 3.

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.