×
Gadgets

3 giver mulighed for at bruge eSIM på iPad

Langsomt men sikkert ruller 3 eSIM ud til alle nye Apple-enheder - og nu er tiden kommet til iPad

3 opruster voldsomt på eSIM og nu kan du slippe for simkortet på din iPad også. Fra og med i dag kan du nemlig tage simkortet ud af din iPad og i stedet oprette et eSIM kort.

Du kan bruge eSIM i disse iPads:

  • iPad Mini 5
  • iPad Air 10,5
  • iPad Pro 11
  • iPad Pro 12,9 (3. generation)

Den nye tjeneste er altså begrænset til iPad, og indtil videre er det også kun Apple enheder der understøtter eSIM, selv om Android telefoner og tablets i mange tilfælde også understøtter det – men Apple bruger deres egen standard kaldet Apple SIM, og det betyder altså at operatørerne ikke umiddelbart kan lancere tjenesten på Android enheder. Ikke desto mindre er det sikkert at det kommer indenfor en overskuelig tidshorisont – og i løbet af et par år vil vi formentlig ikke længere se “almindelige” SIM kort overhovedet.

Først med eSIM

Sidste år var 3 først med lanceringen af de nye elektroniske SIM kort i først Apple Watch og senere iPhone, så det var kun et spørgsmål om tid før de også ville være klar med eSIM til iPad. I dag udsendte 3 så pressemeddelelsen om, at tjenesten nu er klar.

”Det er en stor fornøjelse endnu engang at kunne være først med at give danskerne mulighed for at benytte eSIM – denne gang på de nyeste iPads. Der er der ingen tvivl om, at vi på sigt kommer til at bevæge os helt væk fra det fysiske SIM-kort. Det er vigtigt for os, at vi kan tilbyde vores kunder den nyeste teknologi, og derfor er det afgørende, at vi følger med udviklingen,” siger David Elsass, der er direktør for privatmarkedet hos 3.

3 er ikke længere de eneste med eSIM, for Telia har også netop lanceret tjenesten – dog indtil videre kun til Apple Watch.

Hvis du vil bestille eSIM hos 3 kan du gøre det her.

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.