Teknologi

3 lancerer eSim til iPhone

Så er eSim til mobiltelefonen blevet en realitet i Danmark. Teleselskabet 3 kom først.

I dag lancerer teleselskabet 3 eSim til iPhone i Danmark. Det betyder, at man slipper for det fysiske simkort, og at man nu kan have både arbejdstelefon og privattelefon i en og samme telefon. Allerede i maj 2018 lancerede 3 som det første teleselskab i Danmark Apple Watch Serie 3 med eSim, og nu er turen så komme til iPhone XS, XS Max og XR.

– Vi er enormt stolte over, at vi allerede nu kan give kunderne mulighed for at benytte sig af eSim, når de bruger de nyeste iPhones. Innovation og ny teknologi er noget, vi vægter højt hos 3. Vi tror på, at eSim kommer til at erstatte det fysiske simkort i løbet af de næste år, og derfor er det vigtigt for os at være så godt forberedte som muligt, siger David Elsass, der er direktør for privatkundemarkedet hos 3.

To numre på en telefon

Med Dual SIM kan man med et enkelt tryk skifte fra arbejdsnummer til privatnummer og tilbage igen. Man kan bruge begge numre samtidigt, så man både kan modtage notifikationer på sit privatnummer og sit arbejdsnummer eller bruge det ene kort til data.

– Det er en stor fordel for de danskere, der har to telefoner. En til arbejde og en til privat brug. Med eSim er det muligt at have to simkort i samme telefon, så man slipper for både en arbejds- og en privattelefon. Det kan være meget besværligt at holde styr på to telefoner, forklarer David Elsass.

Læs om eSim til iPhone hos 3. Det koster 100 kr at bytte sit nuværende SIM-kort ud med et eSim, men det er gratis i forbindelse med køb af nye telefoner.

Vil du have flere nyheder om smartphones og eSim direkte i dit nyhedsfeed, så giv os et Like på vores Facebook-side!

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.