fbpx

 

 

 

 

Teknologi

Nu er eSIM gratis hos 3

Teleselskabet 3 har fra i dag fjernet gebyret på eSIM, så alle kan skifte det til en ny telefon uden at skulle betale for det.

Teleselskabet 3 følger nu Telia og fjerner gebyrer på eSIM. Tidligere har 3 haft et gebyr på 100 kroner for elektronisk SIM-kort – hvilket blandt andet ramte kunder, der skiftede telefonen ud ofte. Noget, vi omtalte i en artikel i december sidste år.

Men nu kan alle eksisterende privat- og erhvervskunder omkostningsfrit skifte fra almindelig simkort til elektronisk SIM-kort, fortæller 3. Kunder, der allerede har eSIM hos 3, slipper også for gebyret, hvis de skifter telefonen ud med en model, som ikke er købt hos 3, og har behov for at installere eSIM på ny.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Kunderne kan let skifte til fra fysisk til digital SIM-kort via Mit 3, hvor deres eSIM vil være tilgængeligt med det samme. De kan også få hjælp til at skifte i 3Butikkerne og kundeservice.

Dog er der fortsat 100 kroner i oprettelsesgebyr på nye abonnementer, uanset om der vælges eSIM eller almindeligt simkort, fortæller selskabet.

3 kan levere eSIM til alle kompatible Android- og iOS-mobiltelefoner, samt til Apple Watch og kompatible Samsung-smartwathes. I februar fortalte selskabet, at at antallet af eSIM-opkoblinger på 3’s netværk blev tredoblet i løbet af 2019 blandt selskabets privatkunder.

Også Telia og Telmore er leveringsdygtige i eSIM. Læs mere om mulighederne på 3’s hjemmeside.

Artiklen fortsætter efter annoncen
Back to top button