×
Teknologi

Nu får teleselskabet 3 bedre dækning

Specielt 3-kunder uden for de store byer har grund til at juble, hvis 3 skifter roamingpartner som rygterne hævder.

Teleselskabet 3 er et af de få herhjemme, der rent faktisk oplever konstant vækst. Alligevel er der murren i krogene over selskabets dækning uden for de større danske byer. Men det kan være, at det er en sten, der bliver ryddet af vejen nu. Ifølge websitet Recordere vil 3 nemlig skifte roamingpartner, så kunderne hopper på TDC’s mobilnetværk, når de er uden for rækkevidde af 3’s egne master.

Sitet citerer en unavngiven kilde, der yderligere fortæller at udvalgte kunder allerede tester roaming på TDC’s netværk. Teleselskabet 3 har ellers siden 2016 haft en roamingaftale med Telia, så der roames på TT-netværket, som er ejet af Telia og Telenor. 

3 har tidligere haft en roamingaftale med TDC, men aftale betød, at 3-kunderne kun fik 2G-forbindelse (også kaldet Edge), når de var uden for rækkevidde af 3’s egne master. I denne omgang skulle 3 dog gå all-in og roame på 4G-netværket.

TDC’s netværk er adskillige gange blevet kåret til Danmarks bedste af Teknologisk Institut.

Den nye aftale skulle, ifølge rygterne, træde i kraft allerede i starten af februar. 3 har ikke villet kommentere på rygterne.

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.