×
Gadgets

Undersøgelse: TDC har det bedste 4G-netværk

TDC har både den bedste dækning og de højeste hastigheder på 4G-netværk. Det skriver Politiken med henvisning til tal fra virksomheden OpenSignal. TDCs brugere har i gennemsnit 4G-dækning på mobilen 82 procent af tiden, og downloadhastigheder på 31 megabit per sekund. De resterende 18 procent af tiden må brugerne “nøjes” med 2G eller 3G-forbindelse.

Næstbedst i dækning er teleselskabet 3, hvis kunder er på 4G 70 procent af tiden. Til gengæld har 3 det langsomste 4G-netværk herhjemme med en gennemsnitsdownload på bare 15 megabit per sekund. Mindre end halvt så hurtigt som TDCs netværk. Kunder hos Telia/Telenor, der deler netværk, har 4G-dækning 59 procent af tiden med hastigheder på knapt 23 megabit per sekund.

Generelt ligger danske mobilkunder lunt i svinget. Med en gennemsnitshastighed på 25 megabite per sekund har Danmark verdens 7. hurtigste 4G-netværk. Til gengæld rasler vi med en dækning på gennemsnitligt 70 procent ned til en 23. plads på den konto.

Tallene fra OpenSignal er “crowdsourced” via en app, der konstant overvåger brugernes mobile netværk. App’en er installeret på mere end 15 millioner smartphones verden over – hvor mange af dem, der befinder sig i Danmark vides ikke.

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.