×
Gadgets

Aalborg-firma vinder designpris for trådløs oplader

Sackit fra Aalborg er blevet hædret med to Red Dot Awards for sine hovedtelefoner og sin trådløse oplader.

Det startede med en relanceringen af en sækkestol, men siden har aalborgensiske Sackit udvidet territoriet til elektronik og det har båret frugt; to af virksomhedens produkter har netop vundet en Red Dot Award for sit design – den trådløse oplader og powerbank ChargeIt samt hovedtelefonerne TouchIt. Begge produkter kom på markedet i slutningen af 2018.

– Med ChargeIt var vores mål at designe en trådløs oplader og powerbank, som man har lyst til at have liggende fremme. Den er lavet i aluminium, i modsætning til de øvrige produkter på markedet, som er lavet i plast, og vi bruger stof i højeste kvalitet fra Kvadrat, fortæller stifter og CEO Kristoffer Glerup.

Sackit sælger allerede sine produkter i 26 lande, men firmaet håber, at designprisen vil være med til at skubbe firmaet endnu længere ud i verden.

– I lande, hvor de ikke kender os så godt i forvejen, vil Red Dot være et kvalitetsstempel. Det er med til at vise, at vi er en seriøs virksomhed, der laver produkter i en høj kvalitet. Så jeg er slet ikke i tvivl om, at det kommer til at åbne døre for os i udlandet, siger Kristoffer Glerup.

Sackit
ChargeIt fungerer som både trådløs oplader og powerbank.

Red Dot Design Award har eksisteret siden 1955 og betragtes som én af verdens største og mest fornemme designkonkurrencer. Der uddeles priser inden for kategorierne Product Design, Brands & Communication og Design Concept.

Priserne overrækkes den 8. juli ved en gallafest i Aalto-Musiktheater i den tyske by, Essen. Sackit vil herefter, sammen med de øvrige vindere, indgå i den officielle Red Dot-udstilling, ”Design On Stage”, i Red Dot Design Museum Essen.

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.