GadgetsTophistorie

Trådløs oplader med billedramme

Her er en trådløs oplader der også pynter på skrivebordet, når den ikke er i brug. Mød Twelve South PowerPic.

En trådløs oplader til mobiltelefoner og true wireless hovedtelefoner er sjældent køn, men bør tværtimod helst skjules. Twelve South har med deres seneste Qi-oplader forsøgt at camouflere opladeren; når den står på skrivebordet, ligner den en helt almindelig billedramme.

Du kan naturligvis benytte et dit eget billede af kæresten, hunden eller familien. Eller bare et grafisk mønster, alt efter temperament. Opladeren måler 10 x 15 centimeter, så den er tilpasset det mest almindelige fysiske billedformat.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Tricket er, at der er indlejret en Qi-kompatibel oplader i det genemsigtige bagstykke, der kan placeres både vand- og lodret. Stort set alle enheder, der understøtter trådløs opladning, benytter Qi-standarden (bortset fra Apple Watch), så både telefoner, hovedtelefoner og andre dimser kan suge strøm fra “billedrammen”.

Trådløs oplader

Ifølge pressemeddelelsen understøtter Twelve South PowerPic både 5W, 7W og 10W opladning. Der medfølger både USB-C kabel og en 20W-strømforsyning og banditten koster 529 kroner.

Den fås i både sort og hvid og kan beses yderligere på Twelve South-hjemmesiden.

Et andet fikst forsøg på at camouflere en trådløs oplader kommer fra Ikea, der har lavet en udgave, der kan skrues op under ethvert bord.

Artiklen fortsætter efter annoncen
Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.