GadgetsTophistorie

Den nye iPad Pro med M1 chippen er 50% hurtigere end forgængeren

Ifølge en række benchmarks, er den nye iPad Pro med M1 chippen 50% hurtigere end forgængeren.

Den nye iPad Pro med M1 chippen lander om lidt hos de første kunder, der har lagt en bestilling. De første benchmarks er dog allerede dukket op, som viser, at iPad Pro med M1 er markant hurtigere end forgængeren.

Der er vist ingen tvivl om, at Apples M1 chip er noget af et kraftværk. En multi-core test i Geekbench 5 viser nemlig, at den nye iPad Pro er cirka 56% hurtigere end forgængeren med A12Z chippen.

Herunder kan du se den gennemsnitlige multi-core score i Geekbench 5:

  • M1 MacBook Air: 7,378
  • M1 iPad Pro: 7,284
  • Core i9 16″ MacBook Pro: 6,845
  • A12Z iPad Pro: 4,656

Benchmark-resultaterne afslører, at M1 iPad Pro har næsten samme ydeevne som MacBook Air M1, der blev lanceret sidste efterår. MacBook Air med M1 har eksempelvis en gennemsnitlig single-core og multi-core score på henholdsvis 1.701 og 7.378.
Det er desuden imponerende at se, at iPad Pro med M1 er hurtigere end en 16-tommer MacBook Pro, med Intel Core i9-processor. Denne konfiguration af MacBook Pro, har en gennemsnitlig single-core og multi-core score, på henholdsvis 1.091 og 6.845.

Med hensyn til grafikydelsen, har M1 iPad Pro i øjeblikket en gennemsnitlig Metal-score på 20.578, hvilket er op til 71% hurtigere end den tidligere generation af iPad Pro med A12Z chippen.

iPad Pro M1 kan forudbestilles nu og forventes at lande i butikkerne i slutningen af maj.


Læs også: Billeder lækket af Sonys kommende Airpods konkurrent: WF-1000XM4

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.