GadgetsTophistorie

Ældre opladere virker ikke optimalt med Apple Watch Series 7

Vil du udnytte hurtig opladning af Apple Watch Series 7, skal du sikre dig, at du benytter det nye kabel. Ældre opladere virker ikke.

Har du investeret i en charging dock, der skal oplade dit Apple Watch, kan du ikke udnytte en af de bedste nye features i den nye generation af uret; hurtig opladning. Apple Watch Series 7 kan nemlig ikke hurtiglade med de opladere, der er solgt indtil nu. Heller ikke Apples egne.

Du kan snildt oplade dit nye Apple Watch på de gamle opladere, men det går bare ikke lige så hurtigt. Den hurtigere opladning kræver nemlig ny teknologi i opladeren – og Apple er først nu begyndt at sælge den kompatible Apple Watch-oplader.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Bevares, der er en oplader med i æsken, så det er næppe nogen katastrofe – med mindre altså, at du foretrækker at benytte en dock fra tredjepart. Det er også væsentligt at vide, hvis du køber et eksta ladekabel fra en forhandler, der måske har de ældre udgaver liggende på hylden.

Den nye lynladning er en af de (få) store nyheder i den seneste Apple Watch-aftapning. Den anden er en større skærm. Ifølge Apple er den nye oplader op til 33 procent hurtigere end forgængeren. Den kan oplade batteriet til 80 procent på omkring 45 minutter, oplyses det.

Apple Watch Series 7 blev præsenteret sammen med iPhone 13-serien, men først fredag (8. oktober) blev det muligt at forudbestille det nye ur. Det er officielt i butikkerne fra 15. oktober, men allerde nu er er 5-6 ugers leveringstid, hvis man bestiller uret direkte hos Apple.

Det skal, for god ordens skyld, nævnes, at hurtigladning udelukkende virker med Series 7. Et nyt ladekabel øger ikke ladehastigheden på ældre Apple Watch-modeller.

Artiklen fortsætter efter annoncen
Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.