GadgetsTophistorie

Apple Watch Series 7: Stor skærm, lille opdatering …

Præsentationen af Apple Watch Series 7 var hurtigt overstået. Der var ikke meget nyt at fortælle ud over en større skærm ...

Man ved, at der ikke er meget nyt at fortælle, når ‘nyheden’ i det nye Apple Watch Series 7 er, at det automatisk kan opdage, hvis du træner på cykel – og tager hensyn til kalorieudregningen på elcykler. Ingen nye sensorer eller andre spændende tiltag.

Der var dog et nyt-ish design, men ikke så omfattende som rygterne havde påstået. Apple Watch Series 7 ligner sig selv, men skærmen er dog blevet større, ligesom kanterne er blevet med afrundet.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Batterilevetiden er den samme, men Apple forsøger at angribe fra en ny vinkel idet uret nu kan hurtiglades.Ifølge Apple går det 33 procent hurtigere at lade uret op i forhold til Series 6. Har du brug for en hurtig opladning inden sovetid, kan uret lade fra 0-80 procent på 45 minutter.

Den større skærm – Apple har endnu ikke fortalt præcis hvor stor den er – åbner op for flere muligheder. Eksempelvis kan man fremover fremkalde et tastatur, så man ikke behøver diktere beskeder.

Apple fortæller heller ikke hvornår det nye Apple Watch er på gaden, men bare at det kommer ‘senere på efteråret’. Prisen er den samme som på sidste års model.

Herunder Apples oversigt over funktioner:

Apple Watch Series 7

Artiklen fortsætter efter annoncen
Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.