×
Gadgets

Air Pix er en mikrodrone i lommestørrelse

Mikrodronen Air Pix er mindre end din smartphone og tager både billeder og video mens den svæver rundt om dig.

Det er ren Star Wars; din egen mikrodrone, der følger dig hvorend du går hen – og som kan betjenes ved hjælp af håndbevægelser. Når den har gjort det, den skal, kan den puttes i lommen. Så lille er den.

Air Pix er vejer bare 52 gram og har kun en enkelt knap, som tænder den. Tryk på knappen, så flyver den nuttede drone i vejret og skyder selfies – hvem sagde perfekt til sommerferien sydpå? Billederne klares via det indbyggede 12 megapixel kamera. Men der er mere. Dronen kan også optage HD-video og har endda Smooth Air”-stabilisering, så du ikke bliver søsyg, når du ser videoerne på fladskærmen derhjemme.

Betjeningen af Air Pix foregår ved hjælp af håndbevægelser – eller via en app til smartphones, der også gør det muligt at livestreame direkte fra dronen. Den har naturligvis ansigtsgenkendelse, så den kan følge efter dig.

Air Pix
Air Pix kan snildt ligge i en håndflade.

Den lidne størrelse og vægten taget i betragtning er der naturligvis ikke just heldagsbatteri på dronen; den må genoplades efter små seks minutters flyvetur. Men det er også rigeligt til at forevige turen op og ned ad Den Spanske Trappe …

Air Pix er på Indiegogo nu – og de næste seks dage kan den bestilles formedelst 79 dollars, altså cirka 520 kroner. Leveringerne starter til august.

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.