×
GadgetsTophistorie

AirPods med kamera dukker op igen

Rygterne om at Apple planlægger at udstyre AirPods med kamera, deles nu af endnu en forholdsvis pålidelig rygtesmed.

I februar måned skrev den meget pålidelige Bloomberg-journalist Mark Gurman, at Apple pønser på at udruste AirPods med kamera. Nu gentages rygtet af en anden (forholdsvis) pålidelig rygtesmed, nemlig analytikeren Ming-Chi Kuo. Han hævder i en artikel, at produktionsstarten er sat til 2026.

Kuo skriver at de nye AirPods vil have infrarødt kamera, der ligner det, der bruges som en del af Face ID-modulet på iPhone og iPad. Formålet er, ifølge Kuo, at de kamera-bestykkede AirPods skal kunne integreres med Vision Pro headsettet.

Derudover hævder han, at AirPods med kamera vil kunne registrere ændringer i omgivelserne, hvilket “potentielt muliggør betjening via luftbevægelser, for at forbedre interaktion mellem mennesker og enheder”.

I februar luftede Gurman tanken om, at kameraet, sammen med mere avanceret AI og sundhedssensorer, ville give forbrugerne mange af fordelene ved smarte briller, uden at skulle bruge linser og stel.

Dengang hed det også, at kamera-bestykkede AirPods blot er en af flere nye wearable-løsninger som Apple arbejder på. Virksomheden udforsker også smarte briller svarende til Meta Ray-Ban samt en smart ring og fremtidige versioner af Apple Watch.

Der er også spekulationer om, at de nye AirPods vil kunne bruges af synshæmmede. Ved hjælp af kameraerne skulle de give den synshæmmede talte instruktioner navigationsinstruktioner. Men det er ren spekulation …

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.