×
GadgetsTophistorie

Apples AR headset lander næste år

Det mener i hvert fald analytikeren Ming-chi Kuo, der ofte rammer plet. Han har også nye informationer om brillens hardware.

Apples AR headset vil blive lanceret i fjerde kvartal af 2022. Sandsynligvis sammen med den kommende iPhone-familie. Det mener i hvert analytikeren Ming-chi Kuo, der flere gange har ramt plet med Apple-forudsigelser. Allerede i marts måned sagde han, at headsettet ville komme i 2022, men nu har han også fået flere informationer om hardwaren.

Ifølge Kuo vil brillen have to processorer “med samme regnekraft som M1”, altså den processor, Apple lancerede i sine mindste computere sidste år. Brillen vil også have en mindre kraftig processor til at håndtere input fra diverse sensorer, fortæller han.

For eksempel siger Kuo, at headsettet har “mindst 6-8 optiske moduler til simultant at levere kontinuerlige video-gennemsigtige AR-tjenester.” Headsettet siges også at have to 4K OLED-mikroskærme fra Sony.

Ifølge Macrumours nævner Kuo ligedes, at computerkraften, mængden af apps og muligheden for at bruge det trådløst skal være nogle af de features, der skal adskille headsettet fra konkurrenterne.

Kuo nævner headsettets “Mac-niveau (PC-niveau) computerkraft”, dets evne til at betjenes ubundet og dets brede vifte af applikationer som faktorer, der vil adskille det fra konkurrenterne. Forskellige rapporter om enheden har været uenige om, hvorvidt den vil være helt uafhængig eller stole på en iPhone eller en separat processorboks til at streame indhold.

Kuo virker overbevist om, at Apples AR headset vil blive en selvstændig platform, men skriver “Hvis AR-headsettet kun lanceres som tilbehør til Mac eller iPhone, vil det ikke være befordrende for produktets vækst. Et AR-headset, der fungerer uafhængigt, betyder, at det vil have sit eget økosystem og give den mest komplette og fleksible brugeroplevelse”.

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.