×
GadgetsTophistorie

Apple vil udstyre AirPods med kamera

Som et alternativ til smartglasses overvejer Apple at udstyre sine AirPods hovedtelefoner med kameraer.

Apple udforsker ideen om at forsyne sine AirPods med kamera – sammen med mere avanceret AI og sundhedssensorer. Det ville give forbrugerne mange af fordelene ved smarte briller, uden at skulle bruge linser og stel.

Det skriver den pålidelige Mark Gurman i sit seneste nyhedsbrev.

Projektet, der har kodenavnet B798, startede sidste år. Det indebærer, at firmaets ingeniører finder ud af, hvordan man monterer lavopløsningskamerasensorer i øretelefoner på størrelse med nutidens AirPods.

“Sådanne kameraer kunne teoretisk bruges til at fange data, der ville blive behandlet via AI og hjælpe folk i deres daglige rutiner,” skriver Gurman.

Han fortæller også, at en Apple fingerring, som den, der dukkede op i rygtemøllen i sidste uge, er på tegnebordet. Men at den endnu er meget langt fra virkelighed, og næppe – som sidste uges rygter indikerede – vil blive lanceret i år.

Læs mere: Nye rygter om Apples fingerring.

Ringen skal være et alternativ til Apple Watch. Sådan en enhed kunne tjene som en billig måde at indsamle vigtige helbredsdata på, uden at det er nødvendigt at bære et fuldt udbygget ur. Apple kunne binde ringen til sine Health- og Fitness-apps og sælge den som iPhone-tilbehør, siger Gurman.

Sidst, men ikke mindst, overvejer Apple også et sæt smart briller som et billigere alternativ til deres Vision Pro headset.

Gurman siger dog samtidig, at samtlige produkter endnu er på “måske”-basis. Der er altså ingen garantier for, at de nogensinde vil ramme hylderne.

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.