GadgetsTophistorie

AirPods Pro har fået Magsafe-opladning

Uden større faldera har Apple opdateret AirPods Pro hovedtelefonerne med Magsafe-understøttelse.

Apple præsenteret forleden tredje generation af sine AirPods-hovedtelefoner – nu med Rumlig Lyd og nyt design. Men der er også kommet en opdatering til AirPods Pro. Fremover sælges de dyreste af inear-hovedtelefonerne nemlig med en ny opladeræske med indbygget Magsafe-opladning.

Med Magsafe kan æsken sættes magnetisk fast på Apples Magsafe-oplader eller Magsafe Duo-opladeren mens den oplades trådløst.

Der er ikke sket andre ændringer; prisen er fortsat den samme (2.199 kroner) og batterilevetiden er også identisk.

Det skal nævnes, at også de “gamle” AirPods Pro kan oplades trådløst på Magsafe-opladere. De hæftes dog ikke fast på opladeren med magneter.

Det lader ikke til at den nye Magsafe-opladeræske kan købes separat. Men Apple forventes at lancere en ny generation af AirPods Pro til næste år. Angiveligt skulle de få et mere kompakt design hen mod Googles Pixel Buds og Samsungs Galaxy Buds.

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.