×
GadgetsTophistorie

Nye AirPods Pro fungerer som termometer

Når den næste generation af AirPods Pro lander, bliver det med fokus på sundhed. De kan både tjekke temperatur og foretage høretest.

At AirPods Pro vil få indbygget termometer er et rygte, der har floreret i årevis. Men når Bloombergs Mark Gurman hævder at funktionen er lige på trapperne, er der med garanti noget om snakken. Den mand har ualmindeligt gode kilder hos Apple og tager yderst sjældent fejl.

I sit seneste nyhedsbrev skriver han, at Apple nu vil fokusere på sundhedsfunktioner på AirPods Pro. Det inkluderer ikke alene den rygtede termometer-funktion, men også den decideret høretest.

“Virksomheden arbejder på en ny høretestfunktion, der vil afspille forskellige toner og lyde, så AirPods kan bestemme, hvor godt en person kan høre. Ideen er at hjælpe brugere med at screene for høreproblemer, ikke ulig hvordan Apple Watch EKG-appen tjekker for hjerteproblemer,” skriver han.

På sigt har Apple nemlig planer om, at hovedtelefonerne skal kunne bruges som høreapperat, hævder Gurman. Apple har allerede tilføjet høreapparatlignende funktioner, såsom Conversation Boost og Live Listen, men de har endnu ikke lovmæssig godkendelse.

Med hensyn til termometeret, så er der allerede en sensor på Apple Watch Series 8 og Apple Watch Ultra, der måler brugerens temperatur på håndledet. Apple bruger disse data til tracking af fertitilet. Men fremover skal dataene også benyttes til at afgøre, om en person er forkølet eller har en anden sygdom.

Gurman er ikke 100 procent sikker på, at hverken høretest eller termometer bliver en del af de næste AirPods Pro. Men at funktionerne er på vej, er indiskutabelt.

En ting er dog sikkert: De næste AirPods vil have USB-C stik i stedet for Lightning.

Læs mere: Anmeldelse af AirPods Pro (2022).

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.