GadgetsTophistorie

Apple klar med nye AirPods

Apple opdaterer et af deres mest populære produkter: AirPods bliver kraftigere

Ganske som rygterne har talt om i efterhånden en rum tid, har Apple netop lanceret nye AirPods – der ligner en hybrid imellem de “gamle” AirPods og Pro udgaven. De nye hovedtelefoner er vand- og støvafvisende. De har også fået adaptiv EQ som tilpasser lyden til dine ører – hvilket vil betyde en ganske stor forandring i lydkvaliteten i forhold til tidligere versioner. Der er også understøttelse af Dolby Atmos spatial lyd.

Bedre batterilevetid

6 timer kan de nye hovedtelefoner spille på en opladning. 5 minutter giver en times brug – og i alt kan AirPods nu spille i op til 30 timer når man ligger batteriet i casen sammen med batteriet på selve hovedtelefonerne.

Der er også blevet plads til MagSafe opladning, så kassen hopper selv på plads på en MagSafe oplader.

  • AirPods (3. generation) kan fås til 1.549 kroner og kan bestilles fra apple.com/dk/store og i Apple Store-appen fra og med i dag, og de vil være tilgængelige fra tirsdag den 26. oktober.
  • AirPods (2. generation) kan fås til den nye pris på 1.129 kroner.
  • AirPods Pro fås nu med MagSafe-opladningsetui til samme pris på 2.199 kroner.

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.