GadgetsTophistorie

Rygte: Apple lancerer AirPods 3 i september

Ifølge et nyt rygte, lancerer Apple AirPods 3 i september måned, sammen med iPhone 13-serien. Apple forventer ligeledes stor efterspørgsel for iPhone 13.

Ifølge et nyt rygte, lancerer Apple AirPods 3 i september måned, sammen med iPhone 13-serien.

En person på Twitter har angiveligt bekræftet, at AirPods 3 lanceres i september sammen med iPhone 13. Tweetet er meget kort og kontant – andre detaljer er ikke angivet.
“I can confirm that the AirPods 3 will release alongside the upcoming iPhone in September.” Lyder Tweetet fra @dylandkt.

De kommende AirPods forventes at få et nyt design i stil med AirPods Pro. Funktioner såsom aktiv støjreduktion siges dog fortsat at være forbeholdt Pro-modellen.
AirPods 3 var før rygtet en lancering tidligere i år, men det viste sig ikke at blive en realitet. Derfor skal rygtet selvfølgelig tages med et gran salt.

Hos Telia finder du et stort udvalg af Apple AirPods

Apple forventer stor interesse for iPhone 13
Det siges også, at Apple forventer stor interesse for iPhone 13-serien. Ifølge et rygte, har Apple bedt fabrikanterne om at øge produktionen med 20%, sammenlignet med iPhone 12. Dette har ligeledes resulteret i, at Apple har bestilt 100 millioner A15-chips hos chipfabrikanten TSMC (Taiwan Semiconductor Manufacturing Company), for at møde den forventede efterspørgsel.

iPhone 13 forventes blandt andet at få hurtigere opladning på 25W: Rygte: iPhone 13 får hurtig(ere) opladning

Apples kommende A15-chip lander ikke kun i iPhone 13-serien, men også i en rygtet ny iPad Mini. Læs mere om dette her: iPad Mini med nyt design og A15-chip lander senere på året.


Læs også: Motorola Edge 20 med 108MP kamera lækket

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.