×
GadgetsTophistorie

Er dette tilbehør til Apple AirTags?

En lækker hævder, at billedet her viser tilbehør til Apples AirTags. Billedet kommer kort tid inden Apples One More Thing-event i aften.

Der har længe gået rygter om, at Apple vil lancere et nyt produkt, kaldet AirTags, der grundlæggende er en Tile-konkurrent der gør det muligt at finde objekter via Find app’en. Nu får rygterne ny næring, blot kort tid inden Tim Cook går på scenen klokken 19.00 i aften, for at åbne One More Thing-eventet.

Lækkeren Fudge har nemlig delt et billede, som angiveligt skal forstille at være tilbehør til AirTags; en lædernøglering, der kan koble AirTags og nøgler sammen. Stålringen i den ene ende har indskrifterne ‘Designet by Apple in California’ og ‘Assembled in China’ indgraveret.

Interessant er det, at læderet, hvor AirTags kan opbevares, er samme farve og materiale, nemlig Sadelbrun, som den nye iPhone-kortholder i læder med MagSafe. Det er dog ikke nogen garanti for billedets ægthed.

Fudge har også tweetet en tegning, der ligner noget fra en patent-ansøgning. Fudge advarer dog selv om, at begge billeder skal tages med et gran salt.

Rygterne om AirTags har svirret i mere end et år og Apple kom selv til at bekræfte eksistensen af AirTags i en video, der blev lagt ud på Youtube. I videoen, der var en support-video, var der en klar reference til de nye AirTags i telefonens indstillinger.

Måske bliver det i aften, at produktet bliver officielt? Klokken 19.00, dansk tid, tændes der op for det tredje Apple-event på bare to måneder. Under One More Thing-eventet forventes det, at Apple viser nye computere med egne processorer. Vi dækker naturligvis eventet og vil du være sikker på at få alle nyheder, som de kommer, kan du give vores Facebook-side et Like.

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.