×
Gadgets

Amerikanske IT giganter sætter hårdt ind i kampen mod global opvarmning

Det er et svimlende beløb, de i alt 13 amerikanske giganter sætter ind på at få nedbragt deres CO2 udslip – og ganske markant, hvis man vurderer ud fra det ret voldsomme beløb.

Beslutningen ventes offentliggjort under et besøg i det Hvide Hus d. 27 juli, hvor de 13 topledere fra virksomhederne vil præsentere deres koncept i selskab med John Kerry og andre topfolk fra administrationen.

Ud over tech-giganterne er også Bank of America, General Motors, Cargill, Alcoa, Wal-Mart Stores, United Parcel Service, Coca-Cola og PepsiCo med i initiativet, der kommer før topmødet i Paris senere på året, hvor verdens ledere (igen) mødes og forhåbentlig sætter hårdt ind over for klimaforandringerne.

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.