fbpx

 

 

 

 

Gadgets

Analytiker bekræfter rygter: 2019 iPhone får bedre batterilevetid

Den kommende iPhone får et boost, hvor den trænger allermest.

Hvis du har en iPhone – hvad enten det er en X, XS eller for den sags skyld en 7’er eller 8’er, så ved du også, hvad den største svaghed er: Dårlig batterilevetid. Sjældent klarer telefonen sig igennem en dag uden at skulle sluttes til laderen – som i øvrigt er den vattede (pun intended) 5W udgave som lader telefonen op gaaaaanske langsomt. Men nu ser det endelig ud til, at der er lidt lys forude for hårdt prøvede iPhone brugere, for den anerkendte og velinformerede Ming-Chi Kuo har nemlig i en ny rapport slået fast, at Apples kommende modeller vil være en del bedre udrustet når det kommer til batterikapacitet.

25% ekstra og omvendt opladning

Ming-Chi Kuo forventer, at den kommende 2019 topmodel af iPhone, som endnu ikke er navngivet, vil få en batterikapacitet der ligger 25% over den nuværende udgave. Den “store” Max version vil få samme forbedring, der dog så i procent ikke vil være helt på højde med den almindelige udgave – så de, der har måttet “finde sig” i den større telefon udelukkende fordi de gerne vil have bedre batterilevetid får altså nu formentlig en telefon der både er en del mindre og samtidig har væsentlig bedre batteri.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Udover den ekstra batterikapacitet forventer Kuo også, at telefonen – som vi også tidligere har skrevet – vil få omvendt trådløs opladning. Den vil altså kunne oplade tilbehør som Apple Watch og AirPods ved at man blot placerer tilbehøret på bagsiden af telefonen.

Beholder Lightning

Stikket, der står for opladningen af de kommende iPhones, vil ifølge analytikeren stadig være Ligtning, på trods af at Apple efterhånden har skiftet til USB-C på de andre vigtige produktgrupper. Det er der også generel enighed om ikke kommer i 2019 til iPhone, omend flere har peget på, at det er en nødvendighed at Apple opdaterer serien med USB-C. Men det bliver altså ikke i år. Til gengæld går der også rygter om, at den dårlige 5W oplader (endelig) bliver skiftet ud med en lynoplader.

De nye iPhones ventes at blive lanceret ved et presseevent i september måned.

Back to top button