×
Gadgets

Medie: iPhone 11 kan oplade Apple Watch og AirPods trådløst

Fremover behøver du måske kun et kabel, når du rejser. Samstemmende rygter hævder at iPhone 11 kan oplade eksterne enheder trådløst.

Den japanske blog Macotakera, der ofte har skrevet troværdige rygter om hardware under udvikling, har delt ny information om iPhone 11. Ifølge bloggen vil den kommende iPhone kunne oplade både Apple Watch og AirPods-etuiet trådløst ved at placere dem på bagsiden af telefonen.

Hvis der er hold i rygterne vil Apple følge i hælene på Huawei Mate 20 Pro og Samsung Galaxy S10, der begge har samme mulighed for “omvendt opladning”. Det er en fiks funktion, der minimerer behovet for kabler når man rejser. 

iPhone 11
Illustrativt billede fra Macotakara.

De japanske rygter stemmer overens med udtalelser fra den ligeledes troværdige rygtemsed Ming-Chi Kuo fra TF International Securities, der tidligere har meddelt, at iPhone 11 får trådløs opladning af eksterne enheder,

Macotakara skriver også, at iPhone 11 muligvis får en ny oplader i æsken – men den vil ikke være USB-C baseret, som tidligere rygter har nævnt. I stedet vil opladeren være kraftigere, nemlig den nye 18W-oplader som følger med iPad Pro og samtidig sælges separat på Apples hjemmeside.

De seneste iPhone-modeller leveres med en blodfattig 5W-oplader, så det ville virkelig gøre en forskel. 

Tidligere har dr været rygter om at iPhone 11 vil få større batteri og hurtigere trådløs opladning.

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.