×
Gadgets

Android P kommer til OnePlus 3 & 3T

Der er gode nyheder i sigte for brugere af OnePlus 3/3T. Den tredje store opdatering, Android P, er på vej.

Ejer man en OnePlus 3 eller 3T, så er der gode nyheder, og man kan måske vente med at skifte telefonen ud med en nyere model. De to telefoner, der nu er to år gamle, vil nemlig få den kommende version af Android – som er rygtet til at få navnet Android Pistachio. OnePlus viser lovende takter, når det gælder opdateringer og forbedringer, selv hvis man blev kunde for to år siden.

Fra M til P

Da OnePlus 3 og 3T blev udgivet i 2016, i henholdsvis juni og november, kom de med Android versionen Marshmallow. Det betyder, at de har allerede har været igennem to opdateringsrunder. Efter Marshmallow kom Nougat og derefter Oreo. Nu har OnePlus meldt ud, at den tredje store opdatering fra Google, Android P, også vil være at finde på 3 og 3T.

På nuværende tidspunkt vides det ikke, hvilke nyheder opdateringen vil bringe til OnePlus’ telefoner. Men OnePlus skriver, at de gerne vil give alle deres kunder en god brugeroplevelse. Altså kan man godt regne med, at de samme funktioner vil gøre sig gældende over hele linjen – såfremt de har den hardware der skal til naturligvis.

OnePlus kom for nyligt selv ud med løftet om, at OnePlus 6 ville få to års opdateringer og tre år med sikkerhedsopdateringer. Men nu da de gamle telefoner snart kører på tredje år, så har man vel lov at forvente det samme til de nyeste telefoner fra OnePlus?

Til sidst i køen

Selvom det naturligvis er postive nyheder, så skal man alligevel have en smule tålmodighed. Det bliver nemlig først OnePlus 6, derefter OnePlus 5 og 5T og til sidst OnePlus 3 og 3T, der får den nye opdatering. Hvor lang tid der går fra den første telefon får opdateringen til den sidste, melder historien ikke noget om. Vi får mere information i løbet af de næste måneder.

Lang vej til iOS

Langt de fleste Android producenter lover maks to års opdateringer. Nogen lover slet ikke noget. Nu er Project Treble blevet vejen frem for Android, hvor flere producenter har taget teten. Man kan derfor allerede installere beta-versionen af Android P på en række Android telefoner.

Der begynder så småt at komme pænere tal, for antallet af brugere med den nyeste Android-version, men der langt fra hvad man får, hvis man ejer en iPhone. iOS 12 kommer for eksempel til iPhone 5S, der snart fylder 5 år – imponerende. Lad os håbe, at Android en dag kan nå samme milepæl.

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.