GadgetsTophistorie

Anker PowerCore kan hurtiglade en MacBook Pro

Ankers nyeste skud på stammen af powerbanks, PowerCore 24K, leverer strøm i en hidtil uset fart. Endda også til laptoppen.

Der er powerbanks i hobetal, der kan indeholde en betydelig mængde strøm. Men farten, hvorpå den strøm leveres, er ofte ganske langsom. Det laver Anker PowerCore 24K, med det fulde navn Anker 737 Power Bank (PowerCore 24K), om på.

Enheden understøtter standarden USB Power Delivery 3.1, som kan levere helt op til 240 watt, men som i dette tilfælde topper ved 140 watt. Det gør Anker PowerCore 24K i stand til at hurtiglade en MacBook Pro 16″ 2021 (som understøtter samme standard) fra 0 til 50% på bare 40 minutter.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Batteriet indeholder hele 24.000 mAh. Det gør den i stand til, i følge Anker, at oplade en iPhone 13 næsten 5 gange, en Samsung S22 omtrent 4,5 gange og en MacBook Air kan fylde en enkelt gang, med lidt strøm i overskud.

Læs også: Her er powerbanken til de strømhungrende

Det er ikke kun andre enheder, som Anker PowerCore 24K kan oplade med hele 140 watt. Hvis man er i besiddelse af en oplader, den medfølger nemlig ikke, som understøtter Power Delivery 3.1, så kan batteriet nemlig fyldes med samme hastighed.

På enheden findes en lille skærm, der oplyser om nuværende kapacitet. Samt hvor meget de tilsluttede enheder forbruger. Hagen ved denne skærm er dog, at den selv forbruger strøm. Det anbefales derfor at slukke den, når den ej er i brug. Over 24 timer vil den forbruge 15% af enhedens batteri.

Artiklen fortsætter efter annoncen
Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.