HovedtelefonerTophistorie

Anmeldelse: Apple AirPods Pro (2022)

Er der overhovedet nogen grund til at opgradere, hvis du har de eksisterende AirPods Pro? Se vores video-anmeldelse af de nye høretelefoner.

De nye AirPods Pro 2. Generation druknede nærmest i nye iPhones og Apple Watches under Far Out-eventet. Og det er egentlig lidt ærgerligt.

For selv om AirPods Pro 2. Generation ikke byder på decideret skelsættende nyt, så er hovedtelefonerne blevet opdateret på næsten alle væsentlige punkter.

Nej. Der er hverken termometer eller pulsmåler i hovedtelefonerne, som lidt for positive rygter hævdede. Til gengæld er lydkvaliteten generelt blevet løftet og specialfunktionerne er kraftigt forbedret. Ikke mindst er Transparent Lyd blevet væsentlig bedre i AirPods Pro 2. generation . Nu kan man rent faktisk bruge funktionen, uden at stemmer – andres og ens egen – lyder forvrænget.

Det er også blevet muligt at skrue op og ned på siden af venstre AirPod via en touchfunktion, der også virker ganske fortrinligt – dog skal man swipe op og ned mange gange hvis man vi skrue meget op eller ned, for hvert swipe er kun et lille niveau. Det giver dog god mening, for det ville være meget svært at kontrollere hvis man kunne få lyden til at “følge fingeren”. En lille, ret tilfredsstillende, lydeffekt følger bevægelsen.

Bedre støjreduktion

Den aktive støjreduktion i AirPods Pro 2. generation har også fået et nøk i den rigtige retning og konkurrerer nu direkte mod markedslerede som Bose. Især i de dybe niveauer er der tydelige forbedringer at spore, og en flyvetur er nu en betydeligt mindre støjende affære.

Men er det så nok til at opgradere, hvis du allerede har AirPods Pro 1. generation liggene i skuffen? Se vores videoanmeldelse øverst i artiklen og find ud af det.

LÆS OGSÅ: Vores anmeldelse af iPhone 14 Pro / Pro Max

Apple AirPods Pro (2. Generation)

Design
Betjening
Lydkvalitet
Funktioner
Pris

2.299 kr.

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.