×
Julegaver < 500 kronerMobil tilbehør

Vinsic Powerbank

Vores brug af batteridrevne enheder har aldrig været større, og desværre er batterikapaciteten i de mange apparater ikke altid helt nok til at man kan komme igennem en dag. En gang imellem, især når man er ude at rejse, kan man virkelig ende i problemer med både en død pc og en død telefon – og der findes jo knap værre situationer for et moderne menneske at stå helt uden strøm på computer og telefon. Til hjælp kommer nu Vinsic Powerbank.

Ekstrem kapacitet i stor indpakning

20.000mAh leverer den ekstremt store powerbank. Den er næsten dobbelt så stor som de fleste andre powerbanks, men med 20.000mAh er der også nok power med i tasken til, at du kan oplade din telefon 4 eller 5 gange. Og selv den bærbare kan fyldes til randen med strøm fra Vinsic Powerbank. Med andre ord løber du ikke tør for strøm når du har Vinsic Powerbank i tasken. Men med en vægt på hele 420 gram og en længde på 15cm må du til gengæld også leve med, at du skal slæbe for at have strøm nok til det hele.

USB C: JA tak!

Vinsic Powerbank er en af de første powerbanks vi har testet med USB C. Det gør den velegnet til både nye telefoner og bærbare med den nye standard. Samtidig kan man vende kablet fuldstændigt som man har lyst, og USB C stikket kan både bruges til at lade og aflade – så du kan forbinde powerbanken til din lader med stikket – og bruge det til at oplade telefon eller bærbar efterfølgende. Det er superpraktisk og har også en anden vigtig fordel…

Hurtig opladning

USB C stikket tager imod 2 ampere, og kan lades ekstremt hurtigt. Importøren hævder, at Vinsic Powerbank kan oplades fra 0 til 100% på 6 timer. I praksis har vi oplevet en opladningstid lige over det, forudsat altså, at powerbanken er tilsluttet en oplader, der leverer nok strøm – eksempelvis den, der følger med til en MacBook. Kobler du den på en lille telefonoplader kan du forvente at det tager mindst dobbelt så lang tid.

Fra 0-80% på ca. 40 minutter

En ting er, hvor hurtigt du kan oplade powerbanken – noget helt andet er, hvor hurtigt den kan oplade dine enheder i den anden retning. Har du en telefon med USB C stik viser vores måling at du vil kunne oplade den fra nul til 80% på lidt over 40 minutter. Det er væsentlig bedre end de fleste andre powerbanks, og det er fantastisk at have strøm nok til 4 opladninger med den hastighed med på farten.

God løsning til rejsen

Hvis du er på rejse og ikke er sikker på hvornår du er i nærheden af en stikkontakt er Vinsic Powerbank en rigtigt god løsning. Den føjer dog en ret voldsom ekstra vægt til din kuffert – det samme som en tablet, faktisk. Ikke desto mindre er det et kompromis mange nok vil gøre for de mange fordele, de vil få med en så alsidig powerbank i tasken. Vi er i hvert fald solgt og tager ikke hjemmefra uden længere.

Vinsic Powerbank

Design
Funktioner
Ydelse
Pris

Pris: 499 kr.

Vinsic Powerbank er noget nær den ultimative powerbank - den kan oplade din telefon hele fire gange, og klarer endda din bærbare.

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.