×
Gadgets

Anmelderne elsker PlayStation VR

Mangen en PlayStation-ejer vil sandsynligvis bruge weekenden i en kunstig virkelighed. I dag lander nemlig Sony PlayStations bud på en virtual reality-oplevelse, PlayStation VR, på de danske butikshylder. Og anmelderne lader til at være begejstrede; den overordnede holdning er, at PlayStation VR leverer en god vr-oplevelse samtidig med at prisen er overkommelig. Konkurrerende vr-sæt som HTC Vive og Oculus Rift er som udgangspunkt noget dyrere.

Endnu er det kun få danske medier, der har fældet dom over Sonys vr-sæt:

Gamerslounge.dk:
“Sony leverer med PlayStation VR en oplevelsen i en høj kvalitet hvor alle kan være med. Det er enkelt at sætte op og få til af fungere. Et enestående supplement til din PlayStation 4.”

Pixel.tv:
“Solid vr-oplevelse til en pris, der er meget lavere end konkurrencen.”

Men også anmelderne i det store udland er begejstrede. Hos Techrader får sættet fire en halv ud af fem stjerner og ordene:

“PlayStation VR er en prismæssig overkommelig introduktion til kvalitets-vr. Oplevelsen er ikke lige så skarp som på Oculus Rift eller HTC Vice, men i betragtning af, at systemet bruger en PS4 i stedet for en dyr computeropsætning, så klager jeg ikke.”

Anmelderen hos spilsitet Polygon er enig:

“Sony har skabt noget enestående. Nu er spørgsmålet, om der er et marked for det.”

Engadget er også begejstrede:
“PlayStation VR er overraskende komfortabel og god i forhold til sin begrænsede hardware. Og den har overraskende nok bedre spil end Rift eller Vive”, men har også forbehold: “Det er stadig et dyrt og risikabelt køb for de fleste mennesker.”

The Verge stemmer i: “Latterligt komfortabel, nemt tilgængelig og (relativt) billig”.

Her finde du PlayStation VR

Ifølge Pricerunner er sættet på lager hos de fleste store supermarkeder og elektronikkæder. Det sælges for 3.799 kroner, men kræver naturligvis, at du allerede ejer en PlayStation 4-spillekonsol.

Vi forventer, at have vores egen anmeldelse af PlayStation klar til dig i næste udgave af tabletmagasinet iNPUT.

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.