fbpx

 

 

 

 

GadgetsGamingTophistorie

Sony bekræfter: VR headset til PS5 er undervejs

I et indlæg på PlayStation Blog, har Sony netop udmeldt, at de er ved at udvikle et helt nyt VR headset, til PlayStation 5 (PS5).

I et indlæg på PlayStation Blog, har Sony udmeldt, at de er ved at udvikle et helt nyt VR headset, til PlayStation 5.

Today I’m pleased to share that our next-generation VR system will be coming to PlayStation 5, enabling the ultimate entertainment experience with dramatic leaps in performance and interactivity. Players will feel an even greater sense of presence and become even more immersed in their game worlds once they put on the new headset.

Artiklen fortsætter efter annoncen
Lyder det fra Hideaki Nishino, Senior Vice President, Platform Planning & Management, Sony.

Indtil videre er der begrænset med information at hente om det kommende VR headset, da det stadig er i et tidligt stadie. Sony lover dog, at det bliver et stort skridt fremad, på næsten alle punkter.

VR headsettet til PS5 vil blandt andet byde på et dramatisk spring i ydeevne og interaktivitet, samt levere en endnu dybere indlevelse, ifølge Sony.

Det kommende PS5 VR headset vil også debutere med en ny controller, inspireret af PS5 DualSense-controlleren. Nishino nævner, at den nye VR controller vil implementere nogle af de nøglefunktioner, der findes i den trådløse DualSense-controller, sammen med et stort fokus på ergonomi. Opsætningen af VR headsettet vil også blive nemmere, da det kun kræver kun en enkelt ledning, for at tilslutte det.

Sony nævner dog, at vi ikke kommer til at se en lancering af VR headsettet i år, da der stadig er meget udvikling forude.

Første-generations VR headset fra Sony, blev lanceret til PlayStation 4 tilbage i 2016, til en pris på $399. Hvad prisen bliver på det kommende VR headset til PS5, bliver spændende at høre.

Læs også: Microsoft præsenterer FPS boost teknologi til Xbox Series X/S

Artiklen fortsætter efter annoncen
Back to top button