fbpx

 

 

 

 

GamingTophistorie

Next-gen Sony PS VR-headset lanceres i slutningen af 2022

Ifølge en ny rapport, lanceres Sonys next-gen PlayStation VR-headset i slutningen af 2022.

Sony afslørede i februar måned, at de var i gang med at udvikle et VR-headset til PS5. Allerede måneden efter viste Sony billeder frem af VR-controllerne til headsettet, men de har dog ikke nævnt noget om en lancering endnu.

Artiklen fortsætter efter annoncen

En rapport fra Bloomberg peger dog på, at Sony vil lancere VR-headsettet engang i slutningen af 2022. Desuden fremgår det, at Samsung Display skal levere OLED-panelerne til Sony.

“Sony Group Corp. planlægger at bruge Samsung Display Co. OLED-paneler i sit næste generations PlayStation VR-headset, ifølge folk med viden om sagen.” Skriver Bloomberg.

VR-headsettet forventes at have en samlet opløsning på 4000 x 2040 pixels, hvilket svarer til 2000 x 2040 pixels per øje, ifølge UploadVR. Det originale PlayStation VR-headset har en opløsning på 960 x 1080 pixels per øje, hvilket mere eller mindre er en fordobling i opløsningen.
Sony har allerede bekræftet, at controllerne til VR-headsettet vil have lignende funktioner som PS5 DualSense-controlleren, herunder adaptive triggers, haptic feedback og som noget nyt, finger-touch detection.

Det kommende next-gen PSVR-headset forventes dog ikke at være trådløst, men det skal tilsluttes med et enkelt kabel, igennem USB-C porten på fronten af PS5.
Forhåbentligt hører vi mere om VR-headsettet fra Sony, i den kommende tid.


Læs også: Rygte: Samsung Galaxy S22-serien får mindre skærme

Artiklen fortsætter efter annoncen
Back to top button