GamingTophistorie

Next-gen Sony PS VR-headset lanceres i slutningen af 2022

Ifølge en ny rapport, lanceres Sonys next-gen PlayStation VR-headset i slutningen af 2022.

Sony afslørede i februar måned, at de var i gang med at udvikle et VR-headset til PS5. Allerede måneden efter viste Sony billeder frem af VR-controllerne til headsettet, men de har dog ikke nævnt noget om en lancering endnu.

En rapport fra Bloomberg peger dog på, at Sony vil lancere VR-headsettet engang i slutningen af 2022. Desuden fremgår det, at Samsung Display skal levere OLED-panelerne til Sony.

“Sony Group Corp. planlægger at bruge Samsung Display Co. OLED-paneler i sit næste generations PlayStation VR-headset, ifølge folk med viden om sagen.” Skriver Bloomberg.

VR-headsettet forventes at have en samlet opløsning på 4000 x 2040 pixels, hvilket svarer til 2000 x 2040 pixels per øje, ifølge UploadVR. Det originale PlayStation VR-headset har en opløsning på 960 x 1080 pixels per øje, hvilket mere eller mindre er en fordobling i opløsningen.
Sony har allerede bekræftet, at controllerne til VR-headsettet vil have lignende funktioner som PS5 DualSense-controlleren, herunder adaptive triggers, haptic feedback og som noget nyt, finger-touch detection.

Det kommende next-gen PSVR-headset forventes dog ikke at være trådløst, men det skal tilsluttes med et enkelt kabel, igennem USB-C porten på fronten af PS5.
Forhåbentligt hører vi mere om VR-headsettet fra Sony, i den kommende tid.


Læs også: Rygte: Samsung Galaxy S22-serien får mindre skærme

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.