fbpx

 

 

 

 

GamingTophistorie

Sony løfter sløret for VR-controllerne til PS5

Sony har netop givet os det første blik på VR-controllerne til PS5. Dette kom frem på PlayStation Blog.

Det er kun knap en måneds tid siden, hvor Sony udmeldte, at de arbejdede på et VR-headset til PlayStation 5. Læs vores artikel her: Sony bekræfter: VR headset til PS5 er undervejs

Artiklen fortsætter efter annoncen

Nu har de dog allerede givet os de første billeder og detaljer, vedrørende VR-controllerne til det kommende PS5 VR-headset.

VR-controllerne har et nyt og unikt design, med fokus på god ergonomi. Der er desuden ingen begrænsninger for, hvordan du bevæger dine hænder, hvilket giver udviklere mulighed for, at skabe unikke spiloplevelser.

De nye VR-controllere byder på en mere indlevende oplevelse end tidligere, takket være mange nye funktioner. Flere af funktionerne er inspireret af DualSense-controlleren, eksempelvis haptisk-feedback.

Controllerne har adaptive-triggers, haptisk feedback og touch detection. Controllerne kan derfor registrere hvor du placerer dine fingre, uden af du trykker på nogle knapper. Ifølge Sony, skulle dette “give dig mulighed for at lave mere naturlige bevægelser med dine hænder mens du spiller.”
Derudover trackes controllerne af selve headsettet og ikke et kamera, som vi så med forrige-generations VR-headset. Sony nævner også, at VR-controllerne snart vil blive sendt ud til spil-udviklere.

Det er bestemt spændende nyheder som Sony kommer med. Nu mangler vi bare at se selve VR-headsettet, men det sker nok før eller siden.
Herunder kan du se flere billeder af VR-controllerne til PS5.


Læs også: Play at Home: Hent 10 gratis spil fra PlayStation Store

Artiklen fortsætter efter annoncen
Back to top button