×
GadgetsTophistorie

Designfejl kan give kondens i Apple AirPods Max

Adskillige brugere hævder, at der dannes kondens i 'bøfferne' på Apples AirPods Max hovedtelefoner. Det skyldes muligvis en designfejl.

På både Twitter, Reddit og på Apples egne supportsider klager ejere af Apples nye AirPods Max hovedtelefoner over problemer med kondens, der samles inde i ‘bøfferne’ efter bare et par timers brug. Hvad værre er, så kan problemet skyldes en designfejl, der ikke kan ændres.

“Mine AirPods Max danner kondens efter langvarig brug. De er aldrig blevet brugt i et fugtigt miljø. Vandet kommer ind i driverne og har forårsaget problemer med øre-opdagelsen. Jeg har kun brugt dem indendørs ved mit skrivebord. Ekstremt bekymrende,” skriver eksempelvis Donald Fillmon på Twitter.

Han deler samtidig en række billeder, der dokumenterer problemet. Her er et af dem, der tydeligt viser vand i hovedtelefonerne:

AirPods Max
Foto: Donald Fillmon (Twitter)

“Jeg har haft mine AirPods Max i knap en uge og har bemærket, at der efter langvarig brug er en væsentlig mængde kondens inde i ørekoppen. Det ret tydeligt, når man løsner de magnetiske ørepuder fra ørekoppen,” skriver en anden bruger.

Problemet er muligvis materialet

Flere steder spekulere der i, at problemet er opstået fordi Apple har valgt at konstruere ørekopperne af aluminium. Det er et smukt materiale, men det er en dårlig isolator, som – som der spekuleres i – sandsynligvis skaber kondensproblemerne overtid på grund af varmeopbygning fra at bære de relativt tunge hovedtelefoner.

Hvis teorien er korrekt, er der ikke umiddelbart nogen måde at løse problemet på. Det kan også forklare, hvorfor næsten alle konkurrenter har valgt at benytte plast i stedet.

Apple har endnu ikke officielt anerkendt eller kommenteret problemerne.

Vi har brugt – og bruger fortsat – AirPods Max og har ikke oplevet problemet. Du kan læse vores anmeldelse her.

Du læser iNPUT – magasinet om teknologi. Husk at tjekke vores hjemmeside, for at læse de seneste nyheder, følg os på Facebook og tjek de seneste videoer på vores YouTube-kanal.

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.