×
GadgetsTophistorie

Her er Apples AirPods Max

Apple har i dag lanceret det hidtil største medlem af AirPods-familien. Mød AirPods Max, der har både aktiv støjreduktion og rumlig lyd.

Rygterne talte sandt. Ikke alene havde Apple en ekstra overraskelse i posen inden jul – overraskelsen var også de nærmest mytologiske over-ear hovedtelefoner, der har gået under navnet AirPods Studio. De endte med at hedde AirPods Max og de kommer i fem forskellige farver, fyldt med alle de tekniske lækkerier, vi forventer fra Apple.

– AirPods er verdens mest populære hovedtelefoner takket være nem indstilling, en utrolig lydkvalitet og et ikonisk design. Med AirPods Max får du den magiske AirPods-oplevelse i et flot over-ear-design med Hi-fi-lyd, fortæller Greg Joswiak, Apples Senior Vice President for Worldwide Marketing.

– Det specialudviklede akustiske design, i kombination med den stærke H1-chips og avanceret software tillader AirPods Max at levere computational audio, så de kan levere den ultimative, personlige lytteoplevelse helt trådløst, fortsætter han.

AirPods Max har en Apple-designet dynamisk driver på 40 millimeter. Hovedtelefonerne er udstyret med en Apple-designet H1-chip i hver ørekop. Ved hjælp af chippens 10 lydkerner – som kan udføre 9 milliarder handlinger i sekundet – understøtter computational audio blandt andet Adaptiv EQ, Aktiv støjreduktion, Transparent lyd og rumlig lyd.

Hovedtelefonerne registrerer automatisk om brugeren har dem på ved hjælp af optiske og positionsregistrerende sensorer. Når brugeren har dem på, kan AirPods Max afspille lyd og derefter sætte lyden på pause, når de tages af, eller hvis brugeren løfter en ørekop. Stråleformede mikrofoner sørger for, at hovedtelefonerne kan bruges til både Siri-kommandoer og stemmeopkald via telefonen.

AirPods Max
AirPods Max fås med et blødt, slankt Smart Case, som gør, at AirPods Max
har ultralavt strømforbrug. På den måde spares der på batteriet, når hovedtelefonerne ikke er i brug.

AirPods Max har en batterilevetid på op til 20 timers Hi-fi-lyd, taletid eller afspilning af film med Aktiv støjreduktion og rumlig lyd aktiveret.

Hovedtelefonerne kan bestilles fra i dag til den nette sum af 4.799 kroner. Leverancerne begynder den 15. december.

Teknologi …

  • Adaptiv EQ: AirPods Max bruger Adaptiv EQ til at justere lyden efter, hvordan ørepuderne sidder ved at måle lydsignalet, der leveres til brugeren, og justere de lave og mellemhøje frekvenser i realtid. Det skaber en fyldig lytteoplevelse, som fanger alle detaljer.
  • Aktiv støjreduktion: AirPods Max leverer medrivende lyd ved hjælp af Aktiv støjreduktion, så brugerne kan fokusere på det, de lytter til. Hver ørekop har tre udvendige mikrofoner, som registrerer støj i omgivelserne, imens en mikrofon indeni ørekoppen overvåger lyden, der når brugerens øre. Ved hjælp af computational audio tilpasser støjreduktionsfunktionen sig hele tiden efter, hvordan hovedtelefonerne sidder og bevæger sig i realtid. 
  • Transparent lyd: Brugerne kan skifte til Transparent lyd for at lytte til musik og samtidig høre lyde fra deres omgivelser – det sikrer, at alt, også brugerens egen stemme, lyder naturligt, imens lyden stadig afspilles perfekt. Du kan skifte mellem Aktiv støjreduktion og Transparent lyd ved at trykke en enkelt gang på knappen til støjkontrol. 
  • Rumlig lyd: AirPods Max bruger rumlig lyd med dynamisk registrering af hovedbevægelser til at placere lyde næsten hvor som helst i rummet og dermed levere en medrivende, biograflignende oplevelse med indhold optaget i 5.1, 7.1 og Dolby Atmos. Ved hjælp af gyroskopet og accelerometeret i AirPods Max og iPhone eller iPad registrerer funktionen til rumlig lyd brugerens hovedbevægelser og enhedens placering, hvorefter den sammenligner bevægelsesdata og justerer lydområdet, så det forbliver fikseret på enheden, selvom brugeren bevæger hovedet. 
  • Automatisk skift giver brugerne mulighed for at flytte lyd mellem iPhone, iPad og Mac helt uden problemer. Når musik afspilles fra en Mac, kan brugerne nemt modtage et opkald på deres iPhone – AirPods Max skifter automatisk. 
  • Lyddeling gør det let at dele streaming af lyd mellem to sæt AirPods på iPhone, iPad, iPod touch eller Apple TV 4K. AirPods Max skal bare være i nærheden af enheden – tilslutningen sker med et enkelt tryk. 3
  • Siris funktioner inkluderer muligheden for at afspille musik, foretage telefonopkald, styre lydstyrken, få vejvisning og meget andet. Siri kan også læse indgående beskeder, når de ankommer, med Meddel beskeder med Siri. 

(Kilde: Apple)

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.