fbpx

 

 

GadgetsTophistorie

Billigere udgave af AirPods Max på vej

Apple er i fuld gang med at lave en billigere udgave af AirPods Max hovedtelefonerne i plastik, hævder medie.

Synes du [også] at AirPods Max hovedtelefonerne fra Apple er i den dyre ende, er der måske godt nyt. Mediet GsmArena hævder nemlig, at Apple er i gang med at fremstille en billigere udgave, fremstillet af plastik i stedet for aluminium, som den nuværende model.

AirPods Max har fået stor ros for sin lydkvalitet – blandt andet i vores egen anmeldelse – og lækkeren siger til mediet, at plastikudgaven vil bibeholde lydkvaliteten, men blot være fremstillet i et billigere materiale.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Der er endda et bud på prisen. Den nuværende model koster 549 dollars (4.799 kr.) mens plastisk-udgaven får en prislap på 349 dollars, hvilket sandsynligvis vil give en dansk pris på 3.000 kroner. Dermed kommer hovedtelefonerne ned i et leje, hvor de prismæssigt kan konkurrere mod rivalerne fra blandt andet Sony og Bose.

Et sæt AirPods Max i plastisk i stedet for rustfrit stål og aluminium vil muligvis også automatisk løse et problem, der lader til at plage den model, der er hos brugerne nu; nemlig opsamling af kondens i ørekopperne på grund af aluminium.

AirPods Max
Aluminiums-ørekopperne skaber kondens. Det kan plastik ændre på.

GsmArenas kilde har desværre ikke noget bud på, hvornår de nye, billigere plastik-AirPods Max slippes ud i det fri, men et godt bud kunne være, at de udsendes sammen med en opdatering af den nuværende model.

Det kunne, teoretisk, ske sammen med lanceringerne af de nye iPhone-modeller til september.

Her er det originale tweet fra lækkeren:

Artiklen fortsætter efter annoncen

 

Du læser iNPUT – magasinet om teknologi. Husk at tjekke vores hjemmeside, for at læse de seneste nyheder, følg os på Facebook og tjek de seneste videoer på vores YouTube-kanal.

 

Back to top button