TeknologiTophistorie

Apple fjerner B&O fra sine butikker

Der er ikke mange gode nyheder fra Stuer i disse måneder. Nu sparker Apple også B&O ud af alle sine fysiske butikker.

Den for tiden så hårdt prøvede danske lyd-legende Bang & Olufsen får endnu et gok i nødden. Apple har nemlig valgt at fjerne Struer-virksomhedens produkter fra hylderne, fra sine mere end 200 Apple Store-butikker. Det skriver Børsen.

– Det er klart, at det har været godt at være i Apples butikker, men så vigtigt er det heller ikke for os. Apple fokuserer på sine sager, og vi fokuserer på vores, siger BB&O’s administrerende direktør, Kristian Teär, til avisen.

Ifølge direktøren er årsagen til at Apple smider B&O på porten, at Apple  ikke længere vil sælge produkter, der er i direkte konkurrence med selskabets egne produkter. Apple producerer både højtaler (HomePod) og hovedtelefoner, som konkurrerer mod de danske produkter.

Selv om Kristian Teär nedtoner betydningen af Apples beslutning, må det ikke være sjovt; Bang & Olufsen er i forvejen i vanskeligt farvand og så sent som i går, tirsdag, viste det seneste årsregnskab et fald i omsætningen på 29 procent – og et underskud på mere en en halv milliard kroner.

Vi har ikke nogen Apple Store herhjemme – de nærmeste ligger i henholdsvis Malmö og Hamborg – men Apple-forhandleren Humac forventes at fortsætte med at have B&O på hylderne.

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.