fbpx

 

 

 

 

GadgetsTophistorie

Apple har ‘jule overraskelse’ på vej

Den normalt meget troværdige lækker L0vetodream hævder, at Apple har mere i posen i år – det bliver en 'jule overraskelse' siger han.

Apple har afholdt hele tre produktlanceringer inden for de seneste to måneder, men der er åbenbart mere i vente. Den normalt meget troværdige lækker L0vetodream hævder nemlig, at Apple planlægger en ‘jule overraskelse’.

I vanlig stil er rygtet udsendt i en kryptisk besked på Twitter: “Du får en jule overraskelse fra Apple (PS: Vinter eksklusiv, god til vinteren)”. Var det ikke fordi det var Apple, kunne man næsten tro, det var en tophue.

Artiklen fortsætter efter annoncen

To af de mest vedholdende produkt-rygter, der endnu ikke har materialiseret sig, er overear-hovedtelefonerne AirPods Studio og Tile-konkurrenten Apple AirTag. Der er fundet hints til begge produkter i den seneste beta-udgave af iOS 14.3, der blev frigivet forleden.

Websitet 9to5Mac har gravet et ikon frem, der kan vise designet på de sagnomspundne AirPods Studio-hovedtelefoner. Ikonet har visse ligheder med det angiveligt lækkede billede af AirPods Studio, som dukkede op i september.

AirPods Studio
AirPods Studio? (kilde: 9to5Mac).

Men ikke nok med det. Ikonet optræder også i en video, der optræder i Find-app’en i iOS 14.3-betaen. Den er blevet opdaget af Steve Moser fra MacRumour og hinter samtidig kraftigt til AirTags-produktet. Der er nemlig to kufferter i videon – og det vil være oplagt at montere AirTags på kufferter, så man kan lokalisere dem via Find-app’en. Det kunne også tyde på, at funktionaliteten er bygget ind i hovedtelefonerne via den såkaldte U1-chip.

Chippen debuterede i iPhone 11 og benytter det såkalte ultralyd-wideband til lokalisere og kommunikere med andre U1-enheder. AirTags er angiveligt baseret på netop U1-chippen. Tjek videoen her:

Artiklen fortsætter efter annoncen

Hvad tror – og håber – du på, at Apple vil overraske med inden jul? Skriv i kommentarfeltet nedenfor …

Artiklen fortsætter efter annoncen
Back to top button