×
GadgetsTophistorie

Apple har ‘jule overraskelse’ på vej

Den normalt meget troværdige lækker L0vetodream hævder, at Apple har mere i posen i år – det bliver en 'jule overraskelse' siger han.

Apple har afholdt hele tre produktlanceringer inden for de seneste to måneder, men der er åbenbart mere i vente. Den normalt meget troværdige lækker L0vetodream hævder nemlig, at Apple planlægger en ‘jule overraskelse’.

I vanlig stil er rygtet udsendt i en kryptisk besked på Twitter: “Du får en jule overraskelse fra Apple (PS: Vinter eksklusiv, god til vinteren)”. Var det ikke fordi det var Apple, kunne man næsten tro, det var en tophue.

To af de mest vedholdende produkt-rygter, der endnu ikke har materialiseret sig, er overear-hovedtelefonerne AirPods Studio og Tile-konkurrenten Apple AirTag. Der er fundet hints til begge produkter i den seneste beta-udgave af iOS 14.3, der blev frigivet forleden.

Websitet 9to5Mac har gravet et ikon frem, der kan vise designet på de sagnomspundne AirPods Studio-hovedtelefoner. Ikonet har visse ligheder med det angiveligt lækkede billede af AirPods Studio, som dukkede op i september.

AirPods Studio
AirPods Studio? (kilde: 9to5Mac).

Men ikke nok med det. Ikonet optræder også i en video, der optræder i Find-app’en i iOS 14.3-betaen. Den er blevet opdaget af Steve Moser fra MacRumour og hinter samtidig kraftigt til AirTags-produktet. Der er nemlig to kufferter i videon – og det vil være oplagt at montere AirTags på kufferter, så man kan lokalisere dem via Find-app’en. Det kunne også tyde på, at funktionaliteten er bygget ind i hovedtelefonerne via den såkaldte U1-chip.

Chippen debuterede i iPhone 11 og benytter det såkalte ultralyd-wideband til lokalisere og kommunikere med andre U1-enheder. AirTags er angiveligt baseret på netop U1-chippen. Tjek videoen her:

Hvad tror – og håber – du på, at Apple vil overraske med inden jul? Skriv i kommentarfeltet nedenfor …

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.