×
GadgetsTophistorie

Tegn på nye dimser fra Apple på tirsdag

Et internt memo tyder på, at Apple vil sende ny hardware på gaden torsdag den 8. december. Men hvad?

Et internt memo, som MacRumours har fået fingrene i, antyder at Apple vil lancere ny hardware via en pressemeddelse på torsdag den 8. december. I memoet, der er rettet mod serviceteknikere, varsles der om ændringer i AppleCare-forsikringen.

Disse ændringer er typisk nye produkter, nye eller opdaterede produktbeskrivelser og nye eller opdaterede priser. Når tanken falder på nye produkter skyldes det, ifølge MacRumour-kilden, at Apple to gange i 2019 lavede samme stunt – lige inden lanceringerne af MacBook Pro 16-tommer og anden generation af AirPods.

Er der virkelig tale om et nyt produkt – eller nye produkter – vil det bekræfte et rygte, som den normalt meget troværdige lækker L0vetodream startede i midten af november, nemlig at Apple planlagde en ‘jule overraskelse’.

Præcis hvad Apple kunne tænkes at lancere, er der derimod ikke mange rygter om. Der er adskillige nyheder på bedding, deriblandt AirPods Studio-hovedtelefonerne og AirTags-sporingsdimserne. Begge produkter, der var forventet i løbet af efteråret.

Det er dog højst utænkeligt, at Apple vil introducere helt nye produkter via pressemeddelelse alene – den strategi plejer at være forbeholdt produktopdateringer. Der spekuleres også i, at det kan være Apple Silicon Macs med 10-gigabit Ethermet.

Apple har i det hele taget haft travlt i årets andet halvår. Der har været tre separate events på bare to måneder. Først iPad og Apple Watch, dernæst iPhone 12 modellerne og sidst ‘One More Thing’-eventet, hvor de nye Mac-computere med M1-chippen blev præsenteret.

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.