TeknologiTophistorie

Apple inviterer til WWDC 2021 den 7. juni

Apple har netop inviteret til WWDC 2021, der afholdes den 7. juni. Eventet bliver udelukkende afholdt online i år.

Datoen er sat for den næste Worldwide Developers Conference (WWDC), som starter den 7. juni og slutter den 11 juni. Ligesom sidste år, vil det være en onlinebegivenhed, hvor det er gratis for alle udviklere at deltage.

Den spændende del for “almindelige forbrugere” er, at Apple vil fremvise de kommende versioner af de forskellige operativsystemer. Vi forventer at se: iOS 15, watchOS 8, iPadOS 15, tvOS 15 og macOS 12.

Apple plejer at præsentere nye software-versioner på WWDC og derefter starte en developer-beta. En offentlig-beta følger sandsynligvis noget senere på sommeren, efterfulgt af en kommerciel lancering hen på efteråret.

For udviklere, er der er også mange interessante ting at lære under WWDC 2021.

“WWDC21 bygger på det rekordstore antal deltagere og erfaringerne fra sidste års onlinekonference, og konferencen er en mulighed for, at udviklerne kan lære om de nye teknologier, værktøjer og frameworks, som de har brug for til at bygge innovative og platformsdifferentierende apps og spil.” Skriver Apple.

Ny hardware er desuden ikke en utænkelig idé under WWDC 2021, især da Mac fortsætter med overgangen til Apple Silicon. Det bliver spændende at se, om Apple ikke løfter sløret for en iMac, eller en større Macbook med en Apple Silicon-chip.

Apple nævner selv, at WWDC 2021 “vil tilbyde enestående indsigt i fremtiden for iOS, iPadOS, macOS, watchOS og tvOS.”


Læs også: B&O lancerer gaming-headset: Mød Beoplay Portal

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.