×
GadgetsTophistorie

Apple klar med ny Macs

En lang række nye Macs blev her til aften lanceret af Apple

Apple er klar med nye Macs på deres udviklerkonference WWDC. I første omgang en ny MacBook Air, som i praksis er en 15,3″ udgave af den “lille” 13″ MacBook Air.

Den nye MacBook Air er, som dens lillebror, designet uden blæsere, så den er helt stille altid. Den har 6 højttalere, så lyden burde også være imponerende for en MacBook Air. Den har en M2 processor ligesom 13″ udgaven.

Computeren vejer lidt over 1,5 kilo, og skærmen burde være tilfredsstillende for de fleste, selv om den ikke er på niveau med MacBook Pro skærmene.

15″ MacBook Air med M2 fås i farverne midnat, stjerneskær, sølv og space grey og kan købes fra 12.499 kronerog 11.499 kroner til studiepris. 

Macs

Ny Mac Studio

Apples Pro computere Mac Studio får også en opgradering til en M2 Max processor – der er helt ny. Den skulle være op til 25% hurtigere end den forrige udgave. Der er også en endnu hurtigere M2 Ultra – hele 50% hurtigere end M2 Max. Det gør den til en af de allerhurtigste stationære computere i verden.

Mac Studio fås fra 18.999 kroner og 17.099 kroner til studiepris. Andre konfigurationsmuligheder er tilgængelige på apple.com/mac.

Apple Mac Pro med M2

Udover MacBook Air og Mac Studio er der også en ny Mac Pro – og den kan du kun få med Apple M2 Ultra. Den vilde maskine har også 6 udvidelsesporte og 8 USB C Thunderbolt 4 porte og 2 HDMI porte. Den understøtter helt op til seks skærme, skulle du have brug for det.

Vi venter stadig på de danske priser på de nye Macs, men opgraderer denne artikel, så snart vi har dem.

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.