×
Gadgets

Apple lancerer iPhone 11, iPhone 11 Pro og iPhone 11 Pro Max

Apple ændrer iPhone serien og de nye telefoner hedder iPhone 11, 11 Pro og 11 Pro Max

På et event i Steve Jobs Theater her til aften – helt som forventet – har Apple lanceret tre nye iPhone modeller: iPhone 11, iPhone 11 Pro og iPhone 11 Max. Reelt set er opgraderingen ikke så drastisk som den lyder, for i realiteten er de tre telefoner “bare” en videreudvikling af de tre modeller fra sidste år, iPhone Xr, iPhone Xs og iPhone Xs Max – men altså med nye navne, der måske knytter dem bedre sammen med resten af Apples produktlinie.

Nyt kamera er hovedpersonen

Den vigtigste nyhed i alle tre telefoner er formentlig et nyt kamera. Den “billigste” udgave af de nye iPhones, iPhone 11, har fået to kameraer – hvoraf det ene er et vidvinkelkamera, der giver nye muligheder.

En ny night mode giver, ifølge Apple, en ganske voldsom forskel når du tager billeder om aftenen. Det nye kamera har også fået “slofie” – altså en slowmotion selfie.

De to “store” modeller, 11 pro og 11 Pro Max, får et ekstra kamera i forhold til den “billige” iPhone 11 – et telefoto kamera. Kombineret med ultra vidvinkel kameraet vil du få i alt 4x optisk zoom.

iPhone 11 Pro
Vi havde mulighed for at pille ved iPhone 11 Pro efter præsentationen (foto: iNPUT)

A13 Bionic

Den nye iPhone 11 får – naturligvis – også en opgradering på processoren. Den nye processor, kaldet A13, er ifølge Apple både den hurtigste processor på en mobiltelefon i verden – og der er i øvrigt også blevet plads til den hurtigste grafikprocessor nogensinde i en mobiltelefon. Hele 85, milliarder transistorer er der blevet mast ind i den lille A13 processor – den er også den mest batteribesparende telefon, Apple nogensinde har bygget.

Mere batteri, 18W oplader i kassen og meget mere

Den nye iPhone 11 får ca. en times mere batterilevetid end den forrige generation. iPhone 11 Pro får 4 timers ekstra batterilevetid og iPhone Pro Max får 5 timers ekstra batterilevetid. Derudover bliver der også lagt en 18W hurtigoplader i kassen sammen med Pro telefonerne – noget, der har været ventet i årevis. Der er også blevet plads til hurtigere ansigtsgenkendelse fra skarpere vinkler og Wifi 6, har fået stærkere glas og bedre vandtæthed. I det hele taget er der en lille syndflod af forbedringer på stort set alle områder.

Pris og tilgængelighed

iPhone 11 fås i 64 GB, 128 GB og 256 GB i lilla, grøn, gul, sort, hvid og PRODUCT(RED) med priser fra 6.299 kroner. iPhone 11 Pro og iPhone 11 Pro Max fås som modeller med 64 GB, 256 GB og 512 GB i midnatsgrøn, space grey, sølv og guld med priser fra henholdsvis 8.899 kroner og 9.799 kroner. Alle modeller er i handelen den 20.september.

Læs mere hos Apple.

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.