×
Gadgets

Store Apple-dag: Her er alt du skal vide

Så er det i aften Tim Cook går på scenen for at præsentere iPhone 11 Pro – og sandsynligvis også en række andre nye, spændende produkter.

I aften klokken 19.00 dansk tid går æblechefen Tim Cook på scenen i Steve Jobs Theater i Cupertino, San Francisco, for at præsentere årets aftapning af iPhone-modeller – sandsynligvis kaldet iPhone 11, iPhone 11 Pro og iPhone 11 Pro Max. iNPUT’s Torben Vognsen er allerede landet i San Francisco, klar til at rapportere direkte fra eventet i aften. Men hvad kan vi egentlig forvente?

Selv om iPhone 11 modellerne er den egentlige hovedperson, så har Apple næppe de store muligheder for at overraske – der er lækket så mange oplysninger, at vi efterhånden har fået et ret godt billede af telefonerne. Vi har skrevet udførligt om dem i denne artikel – 7 ting du skal vide om iPhone 11 Pro – men her et kort resume:

  • Tre kameraer. Både iPhone 11 Pro og iPhone 11 Pro Max får tre kameraer, samlet i kameraterning på bagsiden. iPhone 11 må nøjes med to kameraer.
  • Omvendt trådløs opladning. Til at oplade AirPods trådløst direkte på telefonen.
  • Hurtigoplader. Endelig er hurtigladeren ikke ekstraudstyr.

Det skulle også være rimelig sikkert, at de nye iPhone-modeller kommer i butikkerne – også herhjemme – allerede fredag den 20. september.

One more thing …

Mere interessant er rygterne om en lille tracker, der kan klipses på dine ejendele, der derefter kan spores via appen Find. Appen har fået en ordentlig overhaling i den kommende iOS 13. Apple Tag siges trackeren at hedde og den skulle være rund og være prydet med et Apple-logo i midten. Funktionaliteten i Apple Tag skulle være meget lig Tile, som vi har anmeldt her. Apple Tag kunne være en oplagt mulighed for at genintroducere den gamle Steve Jobs-vane med at hive “one more thing” op af lommen.

Et nyt Apple TV?

Der går også vedvarende rygter om at Apple vil præsentere en ny, kraftigere udgave af Apple TV med HDMI 2.1-understøttelse. Rygtet giver mening i og med at Apple TV vil blive en slags minikonsol, når Apple tænder for sin gamingtjeneste Apple Arcade i løbet af efteråret. Tidsmæssigt giver det også mening; de to tidligere Apple TV-udgaver blev lanceret i henholdsvis 2015 og 2017. Det er dog ikke sikkert, at boksen præsenteres i aften; måske lanceres den senere på efteråret, sammen med gaming- og streamingtjenesterne.

Et nyt Apple Watch?

Der er stor forvirring om Apple Watch. Alle rygtesmedene er enige om, at der vil ske noget. Men det tyder på, at der ikke kommer en ny Apple Watch 5 endnu. I stedet lader det til, at Apple vil udsende den nuværende model i nye materialer. Nyhederne sker i softwaren; der er nemlig snak om, at uret fremover vil få søvntracking.

Alt det andet …

Rygter om nye iPad-modeller, MacBook Pro og HomePod har også været oppe at vende – det kan du læse mere udførligt om i denne artikel: Apple inviterer til lancering i September – her er vores gæt på hvad der kommer.

Sådan følger du med

Som nævnt er iNPUT til stedet i salen og vi vil naturligvis løbende skrive om alle nyhederne fra eventet. Giv os eventuelt et Like på vores Facebookside, så får du nyhederne direkte i dit nyhedsfeed.

Vil du hellere selv følge med, er der også masser af muligheder. Som sædvanligt kan eventet ses på Apple-enheder via appen Apple Events. Men for første gang har Apple også valgt at streame eventet direkte på Youtube.

Eventet kan også ses på computeren. Det kræver en Safari-browser og Mac-computere og en Edge-browser på Windows 10.

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.