×
Gadgets

Anmelderne: iPhone 11 Pro er bedre, men ikke banebrydende

Kameraet og batterilevetiden fremhæves af de internationale anmeldere, mens prisen på iPhone 11 Pro får tæsk.

I dag dukkede de første iPhone 11 Pro anmeldelser op fra de medier, der har været begunstiget med tidligere anmeldereksemplarer – du kan læse vores anmeldelse, der er den første danske, lige her – og det lader til at der er enighed om, at Apple har formået at forbedre telefonen på alle punkter. Specielt kameraet og den forbedrede batterilevetid hyldes, mens der også er enighed om, at telefonerne simpelthen er blevet for dyre.

Hos Engadget mener man simpelthen, at den billigere iPhone 11 er så god, at man ikke behøver at investere i de dyrere Pro-modeller.

“iPhone 11 tager næsten alt, hvad der gør iPhone 11 Pro og Pro Max specielt og presser det ned i en pakke, der er 50 dollars billigere end sidste års billige model. Den er sandsynligvis ikke værd at købe, hvis du har en iPhone XR eller XS, men for alle andre er det den nemmeste måde at få en smag af moderne flagskibs iPhone-ydeevne uden at skulle lægge 1.000 dollars”.

Hos The Verge ligger de ikke fingre imellem; anmelderen kalder kameraet for ”det bedste på nogen smartphone” og giver også batterilevetiden gode ord med på vejen. Men også hos The Verge er der enighed om, at den billige iPhone 11 er et rigtig godt køb; de ekstra penge for 11 Pro giver primært ”en langt bedre skærm, et telefoto-kamera og forbedret 4G”.

”Faktisk er kameraerne på iPhone 11 og 11 Pro så meget bedre, at jeg tror, de gør det værd at opgradere fra sidste års modeller for første gang i lang tid. Tilføj den forbedrede batterilevetid, og iPhone 11 Pro fremstår som et stort skridt fremad fra XS, og en af årets bedste flagskibstelefoner,” skriver The Verge.

TechCrunch lægger sig på linje, men her er anmelderen – ligesom os – svært imponeret over kameraets Night Mode. 

”iPhone 11’erens Night Mode er fantastisk. Det fungerer, det sammenligner meget godt med andre kameraer med lavt lys og eksponeringen og farvegengivelsen er bedst i klassen. Punktum.”

Hos New York Times mener anmelderen til gengæld ikke, at du skal løbe ud og købe iPhone 11 Pro, hvis du har en smartphone, der er mindre end to år gammel. Han fremhæver også kameraet og Night Mode: ”resultatet er, at fotos der tages i dårlig belysning uden blitz ser lysere ud – men på en naturlig måde”.

Amerikanske Wired er, som det eneste medie, ikke synderligt begejstret for kameraet. Detaljegraden får ros, men anmelderen mener, at farvegengivelsen ikke er specielt nøjagtig. Til gengæld roses batterilevetiden.

Husk også at læse vores egen anmeldelse af iPhone 11 Pro Max – den første anmeldelse på dansk.

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.